Θεσσαλονίκη: Αλλοδαποί έκλεβαν κινητά στο κέντρο - Συνελήφθη ανήλικος που έκλεψε μοτοσικλέτα

Χειροπέδες σε δύο άτομα πέρασαν οι Αστυνομικές Αρχές στη Θεσσαλονίκη καθώς κατηγορούνται ότι έκλεβαν κινητά στο κέντρο της πόλης. Την ίδια ώρα ένας ανήλικος συνελήφθη γιατί έκλεψε μοτοσυκλέτα.

Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης, συνελήφθησαν ένας 30χρονος από το Μαρόκο κι ένας 28χρονος από την Αλγερία οι οποίοι αναζητούνταν από τις Αρχές καθώς αφαίρεσαν τα κινητά τηλέφωνα δύο ατόμων. Στην κατοχή

τους βρέθηκε ένα από τα κλεμμένα κινητά, καθώς και ένα ακόμη, το οποίο είχε κλαπεί πριν από δύο ημέρες, από την περιοχή του κέντρου.

Στο μεταξύ το πρωί της Τετάρτης, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν στην περιοχή Χαριλάου, 17χρονο με καταγωγή από την Αλβανία, ο οποίος αφαίρεσε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Επιπλέον, στο πλαίσιο διερεύνησης περιπτώσεων κλοπών σχηματίσθηκε δικογραφία, σε βάρος 23χρονου Αλγερινού, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον περασμένο Ιούλιο στην περιοχή της Ανάληψης, έσπασε τζάμι αυτοκινήτου και αφαίρεσε φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, χρηματικό ποσό και μία τσάντα.

Ακόμη, δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος 35χρονου, ελληνικής καταγωγής, ο οποίος όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τον Ιούνιο, αφαίρεσε από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, ένα κινητό τηλέφωνο, στο Εύοσμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα