Θεσσαλονίκη: Έσκαψαν σε δρόμο που μόλις είχε ασφαλτοστρωθεί! (ΦΩΤΟ)

Ελλάς το μεγαλείο σου! Ένα ακόμα δείγμα έλλειψης συντονισμού μεταξύ των αρμοδίων, διαπίστωσαν όσοι πέρασαν από την Λεωφόρο Ανδρέα Παπανδρέου, στη Θεσσαλονίκη.

Οι εργασίες από το Δήμο Νεάπολης – Συκεών, με τη συμμετοχή του δήμου Παύλου – Μελά, ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο σε ένα μικρό τμήμα της Λεωφόρου,

συνεργεία ξεκίνησαν να σκάβουν το οδόστρωμα για εγκατάσταση αερίου, κοντά στην στάση «Καν Καν».

Όπως αναφέρει η σελίδα «Ενωση πολιτων Μετεωρα Πολιχνης», η οποία δημοσιεύει και σχετικές φωτογραφίες, οι εργασίες ξεκίνησαν πριν προλάβουν να κλείσουν 24 ώρες από την ολοκλήρωση της ασφαλτόστρωσης.

Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό έργο για την περιοχή.

Το έργο, προϋπολογισμού 1.286.000 ευρώ, εκτελείται με ευθύνη του δήμου Νεάπολης-Συκεών και με δημοτικούς πόρους, ενώ στο συνολικό κόστος θα συμμετάσχει και ο δήμος Παύλου Μελά καθώς οι εργασίες της ανακατασκευής της οδού καλύπτουν και τμήματα που ανήκουν σε αυτόν. Το έργο προβλέπει διπλή επίστρωση του οδοστρώματος με αντιολισθηρό ασφαλτοτάπητα τελευταίας γενιάς και σημειακές παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια, σε όλο το μήκος της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, από το ύψος της οδού Λαγκαδά έως την πλατεία Ειρήνης στη Νεάπολη (Ρολόι), και ολόκληρης της λεωφόρου Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τον κόμβο Κ6 της Περιφερειακής Οδού.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα