"Το plan b της Φενέρμπαχτσε με Λουτσέσκου"

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Τουρκία αναφορικά με το μέλλον του Ραζβάν Λουτσέσκου, με την «milliyet» να στέκεται σήμερα στο plan b της Φενέρμπαχτσε με τον πρώην τεχνικό του ΠΑΟΚ.

Το τελευταίο διάστημα, ο πρώην τεχνικός του Δικεφάλου, Ραζβάν Λουτσέσκου, φέρεται να είναι το φαβορί προκειμένου να αναλάβει τις τύχες της Φενέρμπαχτσε.

Σήμερα, η γνωστή ιστοσελίδα «milliyet» στέκεται στον Ραζβάν Λουτσέσκου, όπου σημειώνει πως ο Ρουμάνος

τεχνικός είναι το plan b της Φενέρμπαχτσε. Μάλιστα, στο εν λόγω δημοσίευμα, σημειώνονται αρκετοί λόγοι για τους οποίους ο Ρουμάνος τεχνικός είναι ο πλέον κατάλληλος ώστε να αναλάβει τα ηνία του τουρκικού συλλόγου.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρουν, ο Λουτσέσκου έχει αποφέρει μόνο θετικά αποτελέσματα για τις ικανότητές του, γνωρίζει ήδη το τουρκικό ποδόσφαιρο εξαιτίας και του πατέρα του, ο οποίος δεν αποκλείεται όπως αναφέρουν, να παίξει ρόλο άτυπου συμβούλου.

Παράλληλα σημειώνουν πως ο Ρουμάνος τεχνικός έχει δείξει την αξία του, με τον συντάκτη του κειμένου να σημειώνει και τους τίτλους που έχει πάρει, υπογραμμίζοντας πως: «χάρισε στον ΠΑΟΚ τη χαρά ενός πρωταθλήματος μετά από 34 χρόνια και κέρδισε το ασιατικό Τσάμπιονς Λιγκ με την Αλ Χιλάλ».

Keywords
Τυχαία Θέματα