Βαφειάδης: Δυνατός και σοβαρός ο Σορούρ-Πάει για πάνω από το 80% των μετοχών

Ο Νίκος Βαφειάδης, στο περιθώριο της παρουσίασης και της συνέντευξης Τύπου του Παύλου Μυροφορίδη, αναφέρθηκε στο σημαντικό ζήτημα των ιδιοκτησιακών της νέας ΠΑΕ Ηρακλής, περνώντας πολύ αισιόδοξο μήνυμα για την περίπτωση του υποψήφιου επενδυτή, Καρίμ Σορούρ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ο Αιγύπτιος είναι πολύ δυνατός επιχειρηματικά και πολύ σοβαρός απέναντί μας. Είναι απολύτως ενημερωμένος για τα θέματα της ομάδας και μας αιφνιδίασε το γεγονός ότι γνώριζε για τη ρύθμιση των 120 δόσεων

για τα χρέη, πριν προλάβουμε να τον πληροφορήσουμε εμείς.

Τον ελέγχουμε διεξοδικά και μάλιστα ζητήσαμε από το αρμόδιο Υπουργείο να προχωρήσει σε ανάλογο έλεγχο για εκείνον, ώστε να μην πέσουμε σε λάθος περίπτωση και τρέχουμε πάλι.

Είναι συνεπέστατος απέναντί μας, σε όλη την διαπραγμάτευση και σύντομα αναμένεται να έχουμε κάθε στοιχείο που του ζητήσαμε.

Συζητούμε το να αποκτήσει ένα ποσοστό πάνω από το 80% των μετοχών της νέας ΠΑΕ, έχοντας προκαθορίσει ότι αυτήν τη φορά δεν θα γίνει το λάθος και το 10% θα πάει οπωσδήποτε στον Ερασιτέχνη».

Επίσης, ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του ποδοσφαιρικού Τμήματος του "Γηραιού" προανήγγειλε ότι από εβδομάδα ανοίγει ο τραπεζικός λογαριασμός για την αγορά μετοχών και την κάλυψη του μετοχικού κεφαλαίου, ότι το γυμναστήριο της ομάδας στη Μίκρα έχει εξοπλιστεί πλήρως, όπως και οι προπονητικές εγκαταστάσεις της, ενώ αποφασίστηκε η πλήρης ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Μίκρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα