Ξεκίνησε η δίκη για τη δολοφονία του 22χρονου Αμερικανού στη Ζάκυνθο

Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πατρών έφτασαν λίγο πριν από τις 9 το πρωί οι έξι από τους εννέα φερόμενους ως δράστες της δολοφονίας του 22χρονου Αμερικανού Μπακαρί Χέντερσον, που βρήκε φρικτό θάνατο ακριβώς πριν από έναν χρόνο στη Ζάκυνθο. Η έναρξη της δίκης για τη δολοφονία του νεαρού τουρίστα, ορίστηκε για σήμερα 21 Σεπτεμβρίου 2018 ενω με λίγη ώρα διαφορά στο δικαστικό μέγαρο έφτασαν ο πατέρας, η μητέρα, η αδελφή, ο αδελφός και η γιαγιά του άτυχου νεαρού.

Στη δίκη συμμετέχουν μεγάλα ονόματα του νομικού κόσμου καθώς μέσα στην αίθουσα

διακρίνονται οι κ.κ. Κούγιας και Μαντούβαλος δεδομένου και του μεγάλου και ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της υπόθεσης. Η διαδικασία ξεκίνησε με την παρουσίαση των κατηγορουμένων ενω την υποβολή αιτήματος αναβολής της δίκης υπέβαλλε ο δικηγόρος του Βόσνιου επικαλούμενος ότι η δικογραφία δεν ήταν μεταφρασμένη στην Αγγλική γλώσσα την οποία είχε δηλώσει ως μητρική και ήταν στα Σερβικά με αποτέλεσμα να μην μπορεί να έχει γνώση της.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, παραπέμπονται να δικαστούν για την υπόθεση εννέα άτομα. Ειδικότερα, έξι άτομα κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ένας για άμεση συνέργεια σε ανθρωποκτονία από πρόθεση και δύο για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Πηγή: imerazante.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα