Ξέσπασε στο "Πρωινό" η Φαίη Σκορδά για δημοσίευμα σχετικά με την Τσολάκη (VIDEO)

Ξέσπασε η Φαίη Σκορδά στον αέρα του "Πρωινού" με αφορμή δημοσίευμα που μιλάει για προβλήματα στο γάμο της, Ελένης Τσολάκη.

Η παρουσιάστρια εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της:

“Δεν έχω διαβάσει το ρεπορτάζ, επειδή έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής η ανάρτηση, δεν το γνωρίζαμε σαν θέμα να το βάλουμε στην σκαλέτα μας. Η ομάδα είδε την ανάρτηση και ενημερωθήκαμε κατά τη διάρκεια του αέρα. Απλώς επειδή θίγεται εγκυμοσύνη, ο κάθε άνθρωπος έχει το κουμπί του, για εμένα εκεί

είναι τα όρια μου. Δεν έχεις ένα ευαίσθητο σημείο που σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου. Δεν θα το έπαιζα, ούτε είναι κολλητή μου η Τσολάκη, αλλά είναι κάποια πράγματα που είναι ανεπίτρεπτα.

Για εμένα, επειδή είμαι πολλά χρόνια σε αυτή τη δουλειά, αρκετά και γνωρίζω τους ανθρώπους που δουλεύουν και στα περιοδικά, είτε φαίνονται είτε δεν φαίνονται, αυτή η συγκεκριμένη στήλη δεν έχει να κάνει με την Τζώρτζια Συρίχα για παράδειγμα που εγώ τη γνωρίζω και είναι στο “You”. Δεν έχει να κάνει με άλλα παιδιά ρεπόρτερ που είναι στο Youweekly, δεν έχει να κάνει ακόμα και με τον ίδιο τον Τάσο Δούση ο οποίος είναι εξαιρετικός με όλα αυτές τις ωραίες δημοσιογραφικές εκπομπές που έκανε. Αλλά ρε παιδιά ένα όριο δηλαδή!

Δεν θέλω να θυμηθώ τα δικά μου και ούτε θα μπω σε αυτή τη διαδικασία. Θυμάμαι τώρα κάποια πρόσφατα δικά μου. Έλεος με αυτή τη στήλη! Έλεος! Χωρίς να θέλω να θίξω όλα τα υπόλοιπα γιατί όλοι είναι εξαιρετικοί. Εγώ ακόμα και χθες, για τα έξι τους χρόνια τους έστειλα ευχή από καρδιάς γιατί κάνουν εξαιρετική δουλειά. Αλλά με αυτή τη στήλη βάλτε λίγο μια τελεία! Εγκυμοσύνες;”, ανέφερε σε έντονο τόνο η Φαίη.

Keywords
Τυχαία Θέματα