Πανικός στο Survivor: Εκτός ορίων η κόντρα Κοκκινάκη και Σπαλιάρα – Τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο

Δεν σταματούν οι υψηλοί τόνοι ανάμεσα σε Μαχητές και Διάσημους στον Άγιο Δομίνικο. Συνεχίζονται με αμείωτο… πάθος τις κόντρες μεταξύ τους! Η κατάσταση χειροτέρεψε μετά την αποκάλυψη του Γιάννη Σπαλιάρα στο Συμβούλιο για μαγείρεμα ψηφοφοριών από τον Κώστα Κοκκινάκη.

«Ο Χρανιώτης σου είπε ότι ορκίστηκα στο παιδί μου; Στο παιδί μου αμφισβητείς τον όρκο; Μην κοιτάς σαν μαλ…ας ρε», φαίνεται στο τρέιλερ να λέει ο Κοκκινάκης.

Εν τω μεταξύ δικαιώθηκαν όσοι προέβλεπαν ότι τον κρίσιμο αγώνα ασυλίας στο Survivor

θα τον κέρδιζαν οι Διάσημοι, ώστε να χάσουν οι Μαχητές έναν παίκτη τους και να προκύψει ξανά αριθμητική ισορροπία στο παιχνίδι.

Στον χθεσινό αγώνα ασυλίας, τη νίκη πήραν οι Διάσημοι με 10-3, οι οποίοι ήθελαν όσο τίποτα να κερδίσουν, καθώς βρίσκονταν στα πρόθυρα της αποσύνθεσης ως ομάδα.

Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας, που ακολούθησε, το πολύτιμο τοτέμ κέρδισαν ο Μάριος Ιωαννίδης και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.

Στη συνέχεια, στο συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες των μαχητών αποφάσισαν πως υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Σάρα Εσκενάζυ και η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Στο σημερινό επεισόδιο του survivor θα παρακολουθήσουμε με ενδιαφέρον ακόμα ένα αγώνισμα, που θα έχουν οι παίκτες κλειστά τα μάτια – σαν την τυφλόμυγα – και όποια ομάδα κερδίσει θα έχει ένα σημαντικό έπαθλο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης είπε το έπαθλο και οι παίκτες ξετρελάθηκαν: «Οι παίκτες της νικήτριας ομάδας θα επιβιβαστούν σε ένα ιδιωτικό αεροπλάνο και θα παρακολουθήσουν live μία συναυλία του… Στινγκ»!

via

Keywords
Τυχαία Θέματα