Survivor Αποκάλυψη: Αυτός Είναι ο Λόγος που ο Τελικός θα γίνει στην Αθήνα!

Σύμφωνα με το Happy Day, λίγες μέρες έμειναν για να τελειώσει το survivor στον Άγιο Δομίνικο!

Tα γυρίσματα του ριάλιτι επιβίωσης ολοκληρώνονται το Σάββατο και στη συνέχεια οι παίκτες θα έχουν τρεις ημέρες ξεκούρασης και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα, όπως είναι γνωστό, στις 25 Ιουνίου.
Οι παίκτες θα έρθουν στην Ελλάδα

για τον ημιτελικό και τελικό και θα είναι τέσσερις, ενώ ο τελικός του Survivor θα γίνει στις 5 Ιουλίου στην Αθήνα και όπως αποκλειστικά σας έχει αναφέρει το gossip-tv.gr θα κρατήσει τρεις μέρες ο τελικός.

Πολλά γράφτηκαν για τον τελικό του ριάλιτι περιπέτειας με πολλές περιοχές να ερίζουν για την διεξαγωγή του. Από την Καλαμάτα και την Πύλο μέχρι την Μυτιλήνη και την Ρόδο. Τελικά επικράτησε η αρχική σκέψη και το παιχνίδι ολοκληρώνεται στις αρχές Ιουλίου στο Γαλάτσι με κάποια αγωνίσματα να διεξάγονται εντός του κλειστού γυμναστηρίου και κάποια άλλα στο παρακείμενο άλσος Βεϊκου. Η απόφαση αυτή λέγεται πως ελήφθη από κοινού από τον Τούρκο Παραγωγό Ατζούν Ιλίτζαλι και την διοίκηση του Σκάϊ με γνώμονα φυσικά την άρτια οργάνωση της παραγωγής αλλά και να κρατηθεί σε λογικό κόστος. Υπάρχει και κάτι άλλο: Το Κλειστό Γήπεδο Γαλατσίου θα φιλοξενήσει και όλα τα ριάλιτι που ετοιμάζει ο Τούρκος την επόμενη σεζόν («Voice», «My style rocks», «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και ένα ακόμη) οπότε σε καμία περίπτωση κανείς δεν ήθελε να υπάρξουν εμπλοκές σε σχέση με την επόμενη σεζόν.

πηγη

Keywords
Τυχαία Θέματα