Η πιο χυμώδης Ελληνίδα: Αυτό είναι το διάσημο ζευγάρι που θέλει το «Ε» για παρουσιαστές του Survival

Η πιο εντυπωσιακή Ελληνίδα…

Έχει καταντήσει σαν το γιοφύρι της Άρτας. Ολημερίς οι άνθρωποι του «Ε» κλείνουν παρουσιαστή για το Survival, το βράδυ όμως ψάχνουν για άλλον.

Το πρώτο όνομα που ακούστηκε ήταν αυτό του Κώστα Σόμμερ. Μετά του Πέτρου Κωστόπουλου, το οποίο ίσχυε και θα ήταν και το όνομα που θα είχε κλείσει, αν ο ίδιος είχε αποδεχτεί την επίσημη πρόταση που του έγινε. Ο Κωστόπουλος όμως αρνήθηκε και έτσι το κυνήγι συνεχίστηκε.

Στη συνέχεια έπαιξε πολύ το σενάριο με την Ειρήνη

Κολιδά, ακούστηκε το όνομα του Μίλτου Μακρίδη, του Γιάννη Σπαλιάρα (ο ίδιος αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί πρόταση και την εξετάζει πολύ σοβαρά), για να φτάσουμε στη χθεσινή ημέρα, όπου έγινε η ανατροπή.

Η διαρροή μέσα από το ίδιο το «Ε» έκανε λόγο για παρουσιαστές και όχι για παρουσιαστή και πιο συγκεκριμένα για διάσημο ζευγάρι, το οποίο θα κάνει τη διαφορά και θα εκπλήξει ευχάριστα το κοινό.

Το ζευγάρι λοιπόν που κουβεντιάζει με τους ανθρώπους του «Ε» για να αναλάβει την παρουσίαση του Survival είναι ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου.

Οι άνθρωποι του καναλιού τους θεωρούν ιδανικό δίδυμο καθώς ο Αϊβάζης διαθέτει το αθλητικό στοιχείο που χρειάζεται το παιχνίδι και η Κορινθίου το γκελ στον ανδρικό πληθυσμό, καθώς είναι βέβαιο ότι με αυτή στο τιμόνι της εκπομπής θα έχει έναν πολύ καλό λόγο για να παρακολουθήσει το reality επιβίωσης του καναλιού.

Το ζευγάρι δεν έχει δώσει ακόμα το οριστικό ok, όμως οι συζητήσεις συνεχίζονται και το κλίμα και απ’ τις δυο πλευρές είναι θετικό.

Σημειώστε επίσης ότι αν δεν κλείσει άμεσα το θέμα του παρουσιαστή, αλλά και των παικτών που θα απαρτίσουν την ομάδα των διασήμων (σίγουρη θεωρείται μόνο η Ελευθερία Ελευθερίου), τότε πολύ δύσκολα θα βγει στον αέρα το Survival 28 Αυγούστου, όπως επιθυμούν οι ιθύνοντες του «Ε» (και η μισή Ελλάδα, που το περιμένει με μεγαλύτερη αγωνία απ’ το Star Academy)…

Πηγή: menshouse.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα