Stadler: Συμβόλαιο 84,3 εκατ. ευρώ για την προμήθεια 16 τραμ σε Αλικάντε και Βαλένθια

Η ισπανική Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) προχώρησε στην υπογραφή σύμβασης με τη Stadler για την προμήθεια 16 TRAMLINK χαμηλού ορόφου, με δυνατότητα επέκτασης της παραγγελίας για 12 επιπλέον οχήματα, σε δύο παρτίδες των έξι.

Η αξία του συμβολαίου ανέρχεται στα 84,3 εκατ. ευρώ, με τον χρόνο παράδοσης για την παραγωγή των 16 μονάδων να έχει οριστεί στους 32 μήνες.

Τα νέα τραμ της σειράς 4 500 για την FGV θα σχεδιαστούν

και θα κατασκευαστούν από τη Stadler σε εργοστάσιο στο Albuixech.

Οι μονάδες θα ενσωματωθούν στον στόλο των Metrovalencia και TRAM d’Alacant, για την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν από τα έργα επέκτασης που προγραμματίζονται τα επόμενα χρόνια.

Ο Iñigo Parra, διευθύνων σύμβουλος της Stadler Valencia, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που η FGV, σθεναρά προσηλωμένη στην πράσινη και βιώσιμη κινητικότητα, επέλεξε τα TRAMLINK για τα έργα επέκτασής της που έχουν προγραμματιστεί στο Αλικάντε και στη Βαλένθια. Η εξαιρετικά καινοτόμος οικογένεια τραμ έθεσε τις τάσεις όσον αφορά στις επιδόσεις, την καθολική προσβασιμότητα, την άνεση και την ασφάλεια».

Το άρθρο Stadler: Συμβόλαιο 84,3 εκατ. ευρώ για την προμήθεια 16 τραμ σε Αλικάντε και Βαλένθια εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα