Απαγόρευση βαρέων οχημάτων σε όλο το δίκτυο του Α.Θ.Ε (Μεταμόρφωση – Σκάρφεια Φθιώτιδας)

Η Νέα Οδός ανακοίνωσε, την Κυριακή 5/2 το μεσημέρι, ότι σύμφωνα με τις αστυνομικές αποφάσεις Αττικής Βοιωτίας και Φθιώτιδας δεν επιτρέπεται η κυκλοφορία παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τμήμα Μεταμόρφωση – Σκάρφεια Φθιώτιδας.

Τα αυτοκίνητα όλων των κατηγοριών οφείλουν να είναι εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή άλλα ανάλογα αντιολισθητικά μέσα, κατά την κυκλοφορία τους στο σύνολο του οδικού

δικτύου.

Ενημέρωση Νέας Οδού στις 17: 48

Η Νέα Οδός, ενημερώνει τους οδηγούς ότι με εντολή Τροχαίας άρθηκε η διακοπή της κυκλοφορίας  και τα οχήματα με αλυσίδες κυκλοφορούν κανονικά εντός του αυτοκινητοδρόμου.

Διευκρινίζεται ότι η απαγόρευση κυκλοφορίας παντός είδους βαρέως οχήματος μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, ανεξαρτήτως χρήσεως αντιολισθητικών αλυσίδων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αθηνών-Λαμίας είναι σε ισχύ.

Το άρθρο Απαγόρευση βαρέων οχημάτων σε όλο το δίκτυο του Α.Θ.Ε (Μεταμόρφωση – Σκάρφεια Φθιώτιδας) εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα