“Χρυσή” η SARMED σε θέματα Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης και Βιωσιμότητας

H SARMED συμμετείχε, για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, στην αξιολόγηση της επίδοσής της στον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης από την EcoVadis και έλαβε την διάκριση «Gold Recognition Level».

Η EcoVadis είναι μια διεθνής πλατφόρμα που επιτρέπει στις εταιρείες να παρακολουθούν την απόδοση βιωσιμότητας των προμηθευτών τους. Η μεθοδολογία της καλύπτει σε ετήσια βάση πάνω από 75.000 προμηθευτές από 200 τομείς και 150 χώρες. Το σύστημα αναλύει και αξιολογεί τις επιδόσεις της εταιρείας σε τέσσερις βασικές κατηγορίες: Περιβάλλον, Εργασία και Ανθρώπινα Δικαιώματα,

Θεμιτές Επιχειρηματικές Πρακτικές και Βιώσιμες Προμήθειες.

Η βαθμολογία που έλαβε η SARMED το 2021, η οποία είναι αυξημένη σε σχέση με το 2020, την κατατάσσει στο κορυφαίο 8% των επιχειρήσεων του κλάδου παγκοσμίως και με επιδόσεις άνω του μέσου όρου του κλάδου και στις 4 κατηγορίες αξιολόγησης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «Το αποτέλεσμα αυτό αποτελεί αναγνώριση και επανεπιβεβαίωση της δέσμευσης της Διοίκησης και των εργαζομένων της SARMED στην ηθική και κοινωνικά αειφόρο παροχή υπηρεσιών η οποία αποτυπώνεται μέσα από τέσσερις βασικούς πυλώνες: Συνθήκες και Πρότυπα Εργασίας, Υγιεινή και Ασφάλεια, Επιχειρηματική Πρακτική και Ακεραιότητα, Περιβάλλον.

Οι πυλώνες αυτοί αντικατοπτρίζονται όχι μόνο στην εν λόγω διάκριση, αλλά και στον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας, καθώς ενσωματώνονται στο Ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης».

The post “Χρυσή” η SARMED σε θέματα Eταιρικής Kοινωνικής Eυθύνης και Βιωσιμότητας appeared first on Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα