Έκδοση δυο ομολόγων από την Poste Italiane. Θα εισαχθούν στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου

Επιστροφή στην αγορά ομολόγων για την Poste Italiane, καθώς ο ιταλικός πάροχος ταχυδρομικών υπηρεσιών προχώρησε στην έκδοση δύο μη εξασφαλισμένων ομολόγων, συνολικού ποσού 1 δισ. ευρώ.

Όπως σημειώνεται, η έκδοση ομολόγων (500 εκατ. ευρώ έκαστο) έγινε θετικά αποδεκτή από το θεσμικό επενδυτικό κοινό, καθώς η ζήτηση υπερβαίνει κατά 5 φορές την προσφορά.

Η ημερομηνία διακανονισμού για την έκδοση και των δύο ομολόγων αναμένεται στις 10 Δεκεμβρίου 2020, ενώ θα εισαχθούν στη χρηματιστηριακή

αγορά του Λουξεμβούργου.

Η έκδοση ομολόγων, σύμφωνα με την ιταλική επιχείρηση, θα δώσει τη δυνατότητα στην Poste Italiane «να μειώσει το κόστος, να διαφοροποιήσει τις πηγές χρηματοδότησής της και να επανεξισορροπήσει και να επιμηκύνει τη διάρκεια του χρέους».

Τέλος, τα ομόλογα τοποθετήθηκαν από μια κοινοπραξία τραπεζών που συγκροτήθηκαν από τη Goldman Sachs International, την IMI-Intesa Sanpaolo, την J.P. Morgan, την BNP Paribas, την Deutsche Bank και την UniCredit.

The post Έκδοση δυο ομολόγων από την Poste Italiane. Θα εισαχθούν στο Χρηματιστήριο του Λουξεμβούργου appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα