Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις των ΜΜΜ στο κέντρο της Αθήνας, 15 – 17/11, λόγω Πολυτεχνείου

Λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων για την «45η Επέτειο του Πολυτεχνείου», έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιηθούν στο οδικό δίκτυο γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο έως την Πλατεία Κάνιγγος από την Πέμπτη 15 Νοεμβρίου έως το Σάββατο 17 Νοεμβρίου.

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις του Σαββάτου ημέρα πραγματοποίησης της πορείας, θα επεκταθούν στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου που περικλείεται από τις οδούς και λεωφόρους Αλεξάνδρας, Πατησίων, Σταδίου, Βασ. Σοφίας, καθώς και στις παράλληλες και καθέτους αυτών.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές

ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Ακόμη, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, θα πραγματοποιηθούν προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής ή/και μεταφοράς της αφετηρίας λεωφορειακών γραμμών, γραμμών τρόλεϊ και τραμ σε οδούς περιμετρικά του Πολυτεχνείου και σε όλο το κέντρο της πόλης, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες από 06:00 της 15/11/2018 έως 06:00 της 18/11/2018.

Από τη διεύθυνσή Τροχαίας Αττικής σημειώνεται ότι σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Ακόμη, παρακαλούνται οι οδηγοί να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων της διαδρομής της πορείας και πέριξ της Πρεσβείας των Η.Π.Α., τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

The post Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και τροποποιήσεις των ΜΜΜ στο κέντρο της Αθήνας, 15 – 17/11, λόγω Πολυτεχνείου appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα