Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ Στέφανος Αγιάσογλου στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022

Ποιες είναι οι ενέργειες βελτιώσεις του συγκοινωνιακού έργου των Οδικών Συγκοινωνιών; Πόσα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ διεξάγονται σήμερα; Έχουν ανακτήσει την επιβατική κίνηση του 2019;

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΣΥ Στέφανος Αγιάσογλου  θα μιλήσει στο 5ο Συνέδριο Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2022, το οποίο θα διεξαχθεί στις 31 Μαΐου και 1η Ιουνίου

στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών (αίθουσα Banquet), με φυσική παρουσία ομιλητών, εκθετών και συνέδρων.

Ο κ. Αγιάσογλου θα μιλήσει την Τετάρτη 1η Ιουνίου, στις 15.15, στο πάνελ για τα μέσα μαζικής μεταφοράς και την αστική κινητικότητα, στο οποίο θα συμμετάσχει ο Ιωάννης Ξιφαράς, Γενικός Γραμματέας Μεταφορών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, o Ιωάννης Γκόλιας Πρόεδρος ΟΑΣΑ, ο Χαράλαμπος Δαμάσκος, Διευθύνων Σύμβουλος ΣΤΑΣΥ, ο Ευάγγελος Μπεκιάρης, Διευθυντής ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ και η Πηνελόπη Χρυσανθακοπούλου, Υπεύθυνη Πωλήσεων Ελλάδας Optibus.

Για την εγγραφή σας, καλείστε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.itc2022.gr και στη συνέχεια, να μεταφερθείτε στην ενότητα «Εγγραφές».

Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε απευθείας την εγγραφή σας στο ΜΕΓΑΡΟ Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών τις δυο ημέρες του Συνεδρίου.

The post Ο διευθύνων σύμβουλος της ΟΣΥ Στέφανος Αγιάσογλου στο 5ο Συνέδριο Υποδομών και Μεταφορών – ITC 2022 appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα