«Ο ΟΣΕ λειτούργησε αποτελεσματικά, τυχόν συμβάντα δεν αφορούν την υποδομή», σχολιάζει ο ΟΣΕ, δείχνοντας την… ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Παρά τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τις τελευταίες μέρες την χώρα, ο μηχανισμός του ΟΣΕ λειτούργησε αποτελεσματικά, αντιμετωπίζοντας άμεσα και έγκαιρα, τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στο σιδηροδρομικό δίκτυο, αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, ο Οργανισμός.

«Αν και η κακοκαιρία έπληξε σχεδόν όλη τη χώρα, με κατά τόπους ιδιαίτερα ακραία καιρικά φαινόμενα, αποδείχθηκε ότι το δίκτυο ήταν σε άριστη κατάσταση και ο μηχανισμός του Ο.Σ.Ε. σε πλήρη ετοιμότητα.

Στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου τα υπηρεσιακά

δελτία, από τα οποία προκύπτουν ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των συμβάντων δεν αφορούν το δίκτυο ή τον Ο.Σ.Ε. ως διαχειριστή υποδομής», επισημαίνει ο Οργανισμός.

Σύμφωνα με σιδηροδρομικούς, ο ΟΣΕ απαντά εμμέσως στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ, η οποία στις 5 Ιανουαρίου, υποστήριξε “ότι τα ακραία καιρικά φαινόμενα, σε συνδυασμό με την κατάσταση της σιδηροδρομικής υποδομής, έχουν ως αποτέλεσμα καθυστερήσεις στα δρομολόγιά της”.

The post «Ο ΟΣΕ λειτούργησε αποτελεσματικά, τυχόν συμβάντα δεν αφορούν την υποδομή», σχολιάζει ο ΟΣΕ, δείχνοντας την… ΤΡΑΙΝΟΣΕ appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα