Ποιες αεροπορικές πετούν ακόμα στην Ευρώπη; Περισσότερες πτήσεις η DHL, στον κατάλογο και η Sky Express

Ο Απρίλιος θα αποδειχθεί ο χειρότερος μήνας, σε συνθήκες ειρήνης, στην αεροπορική βιομηχανία. Οι αεροπορικές εταιρείες έχει καθηλώσει σχεδόν το σύνολο των αεροσκαφών, με τα αεροδρόμια να μοιάζουν… parking.

Επιμέλεια: Βάσω Βεγιάζη 

Ποιες αεροπορικές διεξάγουν, την τρέχουσα περίοδο, τις περισσότερες πτήσεις στην Ευρώπη; Ποια αεροδρόμια έχουν… κάποια δραστηριότητα;

Σύμφωνα με στοιχεία του Eurocontrol, την Τρίτη 21 Απριλίου, τις περισσότερες πτήσεις διεξήγαγε η DHL. Δεύτερη ήταν η νορβηγική Wideroe, η οποία διεξάγει

άγονες γραμμές και τρίτη η Turkish Airlines.

Στην 7η θέση βρέθηκε η ΤΝΤ, στην 8η η Fedex, στην 12η η SwiftAir, στην 18η η Sky Express, λόγω της διεξαγωγής των περισσότερων άγονων γραμμών της Ελλάδας και στην 21η η Cargolux.

Αντίστοιχα, την ίδια ημέρα, το αεροδρόμιο με την μεγαλύτερη κίνηση ή αλλιώς με τις λιγότερες απώλειες στην Ευρώπη ήταν της Λειψίας στη Γερμανία και αμέσως μετά των Ιστ Μίντλαντς στη Βρετανία, τα οποία χρησιμοποιούνται ως hub από εταιρείες διεθνών ταχυμεταφορών.

The post Ποιες αεροπορικές πετούν ακόμα στην Ευρώπη; Περισσότερες πτήσεις η DHL, στον κατάλογο και η Sky Express appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα