Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΧΕΜ, επανεκλογή Πέτρου Σκουλικίδη ως προέδρου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΧΕΜ. Στις 26 Σεπτεμβρίου, συνήλθαν όλα τα εκλεγμένα μέλη που προέκυψαν από τις αρχαιρεσίες του ΠΣΧΕΜ της 20ης Σεπτεμβρίου για τη συγκρότηση του νέου ΔΣ.

Ύστερα από μυστική ψηφοφορία που διενεργήθηκε (όπως προβλέπεται από το καταστατικό του) η νέα σύνθεση του ΔΣ του ΠΣΧΕΜ έχει ως εξής:

ΠΡΟΕΔΡΟΣ:                      ΣΚΟΥΛΙΚΙΔΗΣ

ΠΕΤΡΟΣ

Α’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:        ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ:        ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΓΕΝ . ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:      ΣΚΛΗΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ:                ΓΚΙΚΑΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ

ΤΑΜΙΑΣ:                            ΣΚΑΡΜΕΑΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΜΕΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΑΙΟΣ, ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΝΗΣ, ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΛΙΑΓΚΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ, ΣΑΡΔΕΛΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΓΚΕΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ και ΤΕΓΡΕΛΛΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ.

Σημειώνεται ότι τα ΦΔΧ διέρχονται μια δύσκολη περίοδο, καθώς η πανδημία του Covid – 19 έχει μειώσει το μεταφορικό έργο, με αποτέλεσμα πολλές μεταφορικές εταιρείες να υπολειτουργούν και αρκετούς μεμονωμένους αυτοκινητιστές να έχουν παραδώσει πινακίδες.

Οι οδικές εμπορευματικές μεταφορές βρίσκονται σε ύφεση από πέρσι, η οποία συνεχίζεται και εφέτος, όπως φανερώνουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΣΤΑΤ.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας της ΕΛ. ΣΤΑΤ., παρατηρήθηκε μείωση 5,4% του βάρους των φορτίων /εμπορευμάτων που διακινήθηκαν με φορτηγά οχήματα ταξινομημένα στην Ελλάδα, το α’ τρίμηνο του 2020, σε σχέση με το α’ τρίμηνο του 2019.

Ειδικότερα, το βάρος των φορτίων που διακινήθηκαν το α’ τρίμηνο του 2020 με φορτηγά εθνικών και διεθνών μεταφορών ανήλθε σε 81.568,8 χιλιάδες τόνους έναντι 86.206,6 χιλ. τόνων κατά το α’ τρίμηνο του 2019.

Τα τονοχιλιόμετρα ανήλθαν σε 6.326.810,4 χιλ. το α’ τρίμηνο του 2020, σημειώνοντας μείωση 10,8% σε σχέση με την ίδια περίοδο του 2019 οπότε είχαν ανέλθει σε 7.090.172,2 χιλ.

The post Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΠΣΧΕΜ, επανεκλογή Πέτρου Σκουλικίδη ως προέδρου appeared first on Metaforespress.

Keywords
Τυχαία Θέματα