Βελτιστοποίηση των υπηρεσιών e-commerce logistics από τη SARMED

Την ολοκλήρωση της κατασκευής ενός καινοτόμου συστήματος αποθήκευσης πολλαπλών επιπέδων και θέσεων (gangway), εντός των  αποθηκών της στον Ασπρόπυργο Αττικής, για την παροχή υπηρεσιών e-commerce logistics, ανακοίνωσε η SARMED.

Όπως σημειώνεται, «Η βελτιστοποίηση απαιτεί “έξυπνες” λύσεις. Το νέο αυτό σύστημα επιτρέπει τη μέγιστη αξιοποίηση της αποθήκης 9.000 m² η οποία έχει ως αποκλειστική χρήση την παροχή υπηρεσιών e-commerce logistics,

καθώς και την επίτευξη υψηλής επίδοση στη διαδικασία συλλογής (picking).

Εταιρείες από διάφορους κλάδους, όπως της μόδας, των ηλεκτρονικών φαρμακείων, των καλλυντικών, της τεχνολογίας και του λιανικού εμπορίου επωφελούνται από την ακρίβεια κατά τη διαδικασία της μικροεπιλογής (micropicking). Παράλληλα, επιτυγχάνεται αύξηση της παραγωγικότητας κατά 25% και τετραπλασιασμός της χωρητικότητας».

Το έργο σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον όμιλο STAMH, που εξειδικεύεται στις τεχνολογίες αυτοματισμού αποθηκών σε περισσότερες και δραστηριοποιείται σε 22 χώρες σε όλο τον κόσμο.

«Η SARMED συνεχίζει να αποδεικνύει την υπεροχή της στην αγορά 3PL επενδύοντας συνεχώς σε τεχνολογίες αιχμής και καινοτόμες λύσεις», καταλήγει η σχετική ανακοίνωση.

Παρακολουθήστε σχετικό βίντεο εδώ

Το άρθρο Βελτιστοποίηση των υπηρεσιών e-commerce logistics από τη SARMED εμφανίστηκε πρώτα στο Metaforespress.

Keywords
Αναζητήσεις
veltistopoiisi-ton-ypiresion-e-commerce-logistics-apo-ti-sarmed.htm
Τυχαία Θέματα