My Style Rocks: Η νέα fashionista που εισβάλλει μετά την αποχώρηση

Οι fashionistas του My Style Rocks συνεχίζουν με θέα θέματα για τα outfits που θα παρουσιάσουν σήμερα, ενώ η Κατερίνα Καραβάτου προλογίζει μια νέα είσοδο στο ριάλιτι μόδας και στιλ του ΣΚΑΪ. Πρόκειται για τη Ναυσικά Γερακουλάκου. Μετά από το καλωσόρισμα της παρουσιάστριας πώς θα την υποδεχτούν τα κορίτσια και με τι βαθμολογίες θα κάνει την πρώτη γνωριμία μαζί τους η ίδια;

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης συμβουλεύουν τις διαγωνιζόμενες

και αξιολογούν τις εμφανίσεις τους, όμως πια γίνονται αυστηροί όταν βλέπουν τα ίδια λάθη να επαναλαμβάνονται.

Οι τόνοι ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες ανεβαίνουν και η αφορμή δεν είναι κάποιο στιλιστικό ατόπημα αλλά οι προσωπικές σχέσεις μεταξύ τους. Αλληλοκατηγορίες για άσχημες συμπεριφορές έρχονται σε πρώτο πλάνο με τις παίκτριες να πετούν το γάντι. Κάποιες ξεκίνησαν στραβά τις σχέσεις μεταξύ τους από το πρώτο επεισόδιο κι όσο περνά ο καιρός δεν ελέγχουν τη συμπεριφορά τους μπροστά στην κάμερα.

Ποια είναι αυτή που θα ζητήσει από έναν κριτή να επισπεύσει τη διαδικασία της κρίσης του; Ένα fashion item που θα παρουσιαστεί ως μέρος του concept μιας διαγωνιζομένης διχάζει την ώρα της βαθμολογίας. Ενώ γίνεται κι αφορμή για μια νέα διένεξη ανάμεσα στις κοπέλες.

Ποια είναι η Ναυσικά Γερακουλάκου:

Η Ναυσικά είναι 34 ετών και εργάζεται ως Interior designer. Γεννήθηκε στη Σπάρτη αλλά μεγάλωσε στη Μάνη. Ασχολήθηκε με το modelling στην Ιταλία όπου στη συνέχεια εργάστηκε ως interior designer και τώρα σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το στυλ της είναι casual chic. Έχει ακριβό γούστο και δεν διστάζει και τα sur mesure από φίλη της σχεδιάστρια. Θεωρεί τον εαυτό της ντόμπρα και δυναμική, δεν φοβάται εύκολα και δεν την ενδιαφέρει να είναι αρεστή αλλά ειλικρινής. Της αρέσει το στυλ της Αθηνάς Οικονομάκου και της Amal Clooney.

Το τρέιλερ του My Style Rocks:

 ieidiseis.gr

The post My Style Rocks: Η νέα fashionista που εισβάλλει μετά την αποχώρηση appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
My Style Rocks,