Αυτό δεν ξαναέγινε: O Μητσοτάκης βρήκε λύσεις για την πατρίδα με την…Βάνα Μπάρμπα!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκη συνεχίζει τη διεύρυνση, αυτή τη φορά προς τη …Βάνα Μπάρμπα.

Δεν είναι πλάκα. Βρήκε το χρόνο να τη συναντήσει στο μέγαρο Μαξίμου και φεύγοντας η κυρία ανάρτησε:

«Ευχαριστώ πολύ τον πρωθυπουργό, που με άκουσε, μου πρότεινε και βρήκαμε λύσεις, για θέματα που αφορούν την πατρίδα μας».

Ποιος δεν θα ήθελε να είναι από μια μεριά: σε ένα τραπέζι, με φακέλους και λάπτοπ μπροστά τους ο Πρωθυπουργός και η λόγω ηθοποιός να αναζητούν με αγωνία «λύσεις για την πατρίδα».

Τις βρήκαν μάλιστα εν τέλει όπως προκύπτει από την ανακοίνωση. Ουφ…

Κρίμα

που δεν μας λένε σε ποιους τομείς μπορούμε πλέον να κοιμόμαστε ήσυχοι μετά την παραγωγική συνεργασία τους.

Η εικόνα πρέπει να ήταν μαγική. Αν πιστέψουμε την Μπάρμπα ότι ο Μητσοτάκης όχι απλώς την δέχθηκε αλλά της «πρότεινε» κιόλας. Αυτή του είπε μόνο.

Να της πρότεινε άραγε, μετά τον Κοντογιαννόπουλο- και τον Καρατζαφέρη που ακολουθεί- να στρατευθεί μαζί του στις εκλογές;

Προφανώς, βρήκε την επόμενη υπουργό Πολιτισμού…

Αν το πέτυχε Χρυσοχοΐδης, Διαμαντοπούλου, Πιερρακάκης και Μενδώνη, δεν φτουράνε μπροστά στο δεύτερο κύμα αφαίμαξης του ΠΑΣΟΚ, στο οποίο δήλωνε ότι ανήκε η Μπάρμπα…

Πάντα τέτοια… Αλλά κανείς δεν του είπε ότι με τέτοιες συναντήσεις αποκαλύπτει τη δεινή θέση του;

ΥΓ. Με την ευκαιρία θυμηθήκαμε και ορισμένες ωραίες ταινίες της συγκεκριμένης ιέρειας της τέχνης, με τους εξής τίτλους: Ο ιππότης της σφαλιάρας, Το στίγμα της ενοχής, Λιγουράκο αγάπη μου, Ο ροζ γάτος, Ρόδα μπλέξιμο και τρέλα, Είναι γάτα ο γιατρός… και άλλα αριστουργήματα.

ieidiseis.gr

The post Αυτό δεν ξαναέγινε: O Μητσοτάκης βρήκε λύσεις για την πατρίδα με την…Βάνα Μπάρμπα! appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτό, O Μητσοτάκης, …Βάνα Μπάρμπα,afto, O mitsotakis, …vana barba