ΑΟΚ Χανιά: Ευχαριστήρια ανακοίνωση της οικογένειας Γκιούλη

Με αφορμή την εγχείριση πρόσθιου χιαστού του παίκτη του ΑΟΚ Χανιά, Ματθαίου Γκιούλη, η οικογένειά του, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας ευχαρίστησε τη διοίκηση του συλλόγου, τον πρόεδρο, Μιχάλη Ξυλάλη, και τον αντιπρόεδρο Ιωάννη Παπαδόπουλο, για την έμπρακτη στήριξή τους.

Η ευχαριστήρια ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Με αφορμή την εγχείριση πρόσθιου χιαστού του παίκτη του Συλλόγου Ματθαίου Γκιούλη, η οικογένεια Γκιούλη, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας θα ήθελε να ευχαριστήσει τη διοίκηση του ΑΟΚ Χανιά,

τον πρόεδρο Μιχάλη και τον αντιπρόεδρο Ιωάννη Παπαδόπουλο για την έμπρακτη στήριξή τους στον γιο μας, στη δύσκολη δοκιμασία που πέρασε.

Η εγχείρηση έγινε στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Περιστέρι από τον ιατρό Διονύση Αναστασάκη. Πρόκειται για αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού. Η εγχείριση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και σε συνεργασία με τον γνωστό φυσιοθεραπευτή Σταύρος Τόιλο στο Ιασώ General θα ξεκινήσει η αποκατάσταση και ο Ματθαίος θα είναι έτοιμος στο τέλος Σεπτεμβρίου για να επιστρέψει στα γήπεδα.

Ευχαριστούμε την διοίκηση και ειδικά τον πρόεδρο Μιχάλη Ξυλάκη, τον Γιάννη Παπαδόπουλο και όλη την ομάδα του ΑΟΚ Χανιά για τη στήριξή τους».

Keywords
Τυχαία Θέματα