Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο με τα δύο παιδιά του και άνοιξε φιάλες υγραερίου

Συναγερμός στην αστυνομία στη Θεσσαλονίκη, μετά από τηλεφώνημα γυναίκας το βράδυ της Κυριακής, που έλεγε ότι ο πρώην σύζυγός της και τα δίδυμα παιδιά της, ήταν κλειδωμένα σε όχημα στην περιοχή του Μελισσοχωρίου Θεσσαλονίκης και ότι μυρίζει υγραέριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 62χρονος πατέρας, Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας,

κλειδώθηκε με τα δύο παιδιά του, ένα αγόρι και ένα κορίτσι ηλικίας 2,5 ετών, στο αυτοκίνητό του και άνοιξε φιάλες υγραερίου.

Η παρέμβαση των αστυνομικών ήταν άμεση. Αφού έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου, απεγκλώβισαν τα παιδιά, τα οποία μεταφέρθηκαν στο Ιπποκράτειο, και τον πατέρα που διακομίστηκε στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Ο πατέρας και τα δύο παιδιά ήταν σε ημιλυπόθυμη κατάσταση, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν διατρέχουν κάποιον κίνδυνο. Στον εσωτερικό χώρο του αυτοκινήτου εντοπίστηκαν δύο φιάλες υγραερίου, η μία εκ των οποίων ήταν ασφαλισμένη.

Ο 62χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος ενώ σε βάρος του 62χρονου σχηματίζεται δικογραφία, ενώ η προανάκριση διεξάγεται από το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

newsbeast.gr

The post Απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας κλειδώθηκε στο αυτοκίνητο με τα δύο παιδιά του και άνοιξε φιάλες υγραερίου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Απόστρατος, Πολεμικής Αεροπορίας,apostratos, polemikis aeroporias