Ασθενείς δύο ταχυτήτων για τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων – Αν θες να ενημερωθείς, πρέπει πρώτα… να καταγγείλεις

Για να έχει ένας συγγενής ασθενούς δικαίωμα στην ενημέρωση πρέπει πρώτα να κάνει δημόσια καταγγελία για τις συνθήκες νοσηλείας.

Αυτό προκύπτει από τα όσα πρωτοφανή συμβαίνουν στο Νοσοκομείο Χανίων με τον διοικητή Γιώργο Μπέα να εισάγει όπως φαίνεται νέες τακτικές που μόνο σε δημόσια διοίκηση δεν παραπέμπουν!

Τη στιγμή που το Νοσοκομείο ματώνει από την υποστελέχωση, ο κ. Μπέας ανησυχεί μόνο για την επικοινωνία και επιλέγει να κάνει συναισθηματικό “μασάζ” στους καταγγέλλοντες για να τους αποσπάσει μια καλή κουβέντα…

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του zarpanews.gr

ο κ. Μπέας κάλεσε στο γραφείο του την οικογένεια του 67χρονου – δείτε ΕΔΩ την καταγγελία –  και είχε μια πολύωρη συνάντηση μαζί τους, με την διακριτική παρουσία των εμπλεκόμενων γιατρών και νοσηλευτών.

Την στιγμή που δεκάδες συγγενείς ασθενών είναι αποκλεισμένοι από την ενημέρωση σχετικά με την υγεία των δικών τους ανθρώπων, η οικογένεια του 67χρονου έλαβε εκ των υστέρων μια προνομιακή μεταχείριση, αποκλειστικά και μόνο επειδή το θέμα δημοσιοποιήθηκε.

Ακόμα πιο τρομερά είναι τα όσα ειπώθηκαν στην συνάντηση αλλά αυτά θα προωθηθούν αρμοδίως…

Εν μέσω ασφυξίας στις κλινικές covid, για τον διοικητή φαίνεται πως υπάρχουν ασθενείς δύο ταχυτήτων, αυτοί που δημοσιοποιούν τις καταγγελίες τους και αξίζουν μια προνομιακή μεταχείριση και όσοι σιωπηλά υπομένουν και περιμένουν…

zarpanews.gr

The post Ασθενείς δύο ταχυτήτων για τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων – Αν θες να ενημερωθείς, πρέπει πρώτα… να καταγγείλεις appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ασθενείς, Νοσοκομείου Χανίων –,astheneis, nosokomeiou chanion –