Μπήκε στο αστυνομικό τμήμα χωρίς μάσκα – Αναλυτικά οι παραβάσεις σε όλη την Κρήτη

Συνεχίζονται οι εντατικοί έλεγχοι από την Ελληνική Αστυνομία και στην Κρήτη, για τη διαπίστωση παραβάσεων των μέτρων που αφορούν στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Συνολικά, τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκαν στο νησί 2.542 έλεγχοι, από τους οποίους προέκυψαν συνολικά 12 πρόστιμα. Τα 11 αφορούν στη μη χρήση μάσκας.

Πιο συγκεκριμένα, στα Χανιά διαπιστώθηκαν επτά συνολικά παραβάσεις: πρόστιμο για μη χρήση της μάσκας θα πληρώσουν έξι υπάλληλοι

από καφετέριες, ταβέρνα και ιχθυοπωλείο ενώ πρόστιμο θα πληρώσει και ένας ιδιοκτήτης αρτοποιείου, ο οποίος δεν είχε αναρτήσει την πινακίδα μέγιστης χωρητικότητας πελατών.

Στο Ρέθυμνο, έπεσε ένα πρόστιμο για μη χρήση της μάσκας σε υπάλληλο παντοπωλείου.

Στο Ηράκλειο, καταγράφηκαν δυο παραβάσεις για μη χρήση της μάσκας, ένα σε υπάλληλο καφενείου και ένα σε υπάλληλο καταστήματος ΟΠΑΠ.

Στο Λασίθι, διαπιστώθηκαν δυο παραβάσεις που αφορούν σε μη χρήση της μάσκας από ένα πολίτη εντός αστυνομικού τμήματος και από ένα πελάτη σούπερ μάρκετ.

zarpanews.gr

The post Μπήκε στο αστυνομικό τμήμα χωρίς μάσκα – Αναλυτικά οι παραβάσεις σε όλη την Κρήτη appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μπήκε, – Αναλυτικά, Κρήτη,bike, – analytika, kriti