Χανιά | Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Αισθητικής Άκρων | Photos + Video

Την βασιλόπιτά του έκοψε το βράδυ της Τετάρτης ο Σύλλογος Αισθητικής Άκρων. Πρόκειται για έναν σύλλογο ο οποίος ιδρύθηκε φέτος πρώτη φορά στα Χανιά | Έκοψεκαι είναι ο δεύτερος στην Ελλάδα αυτου του κλάδου. Στόχος του Συλλόγου είναι θεσμοθετηθούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται, σε σωστά νομικά πλαίσια.

Όπως δήλωσε στο zarpanews.gr η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου Εύα Σακίρη “είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί καταφέραμε να μαζευτούμε 30 επαγγελματίες – επιχειρηματίες για να μπορέσουμε να λύσουμε

όλα τα προβλήματα του κλάδου μας. Είναι πολλά τα προβλήματα και μέχρι τώρα ο καθένας προσπαθεί και παλεύει μόνος του. Όταν είμαστε όλοι μαζί, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Στον Σύλλογό μας έχουμε δικηγόρο, μηχανικό, λογιστή, έτσι ώστε να μπορεί κάθε κατάστημα να είναι νόμιμο και να κάνει τη δουλειά του σωστά. Να είναι σωστό απέναντι στο κράτος, απέναντι στο υγεινομικό και σε όλα τα πλαίσια που πρέπει να είναι ένα κατάστημα”

“Προσκαλούμε και τους υπόλοιπους που δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή στον Σύλλογο να έρθουν, είμαστε όλοι μια γροθιά, ενωμένοι. Ο Σύλλογος θα βοηθήσει ολους τους τεχνίτες και επιχειρηματιες που δραστηριοποιούνται σ αυτόν τον κλάδο. Το μόνο που θέλουμε είναι να λύσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν με τις άδειες επαγγέλματος, τις άδειες υγειονομικού, να κάνουμε καλό στο επάγγελμα, στις επιχειρήσεις μας και στην τοπική αγορά” δήλωσε από τη μεριά της η Αντιπρόεδρος του Συλλόγου, Ιωάννα Δουρουντάκη.



The post Χανιά | Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του ο Σύλλογος Αισθητικής Άκρων | Photos + Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα