Χανιά | Έρχεται ο 10ος αγώνας ορεινού τρεξίματος “Σαμαριά” – Πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Χανίων διοργανώνει τον 10ο Αγώνα Ορεινού Τρεξίματος “Σαμαριά” (Samaria Run), ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου 2022.

Ο Εθνικός Δρυμός Λευκών Ορέων με το Φαράγγι της Σαμαριάς, ο οποίος είναι παγκοσμίως γνωστός, με μεγάλη καθημερινή επισκεψιμότητα, θα φιλοξενήσει πάλι την διοργάνωση αυτή. Η διαδρομή που θα ακολουθεί ο αγώνας είναι περίπου 18 km, και είναι Μαχί Ομαλού (Εκκίνηση) – Ξυλόσκαλο – Νερούτσικο – Άγιος Νικόλαος – Καλυβάκι – Ποτιστήρια – Ποριά – Καταφύγιο Καλλέργη – Ξυλόσκαλο

Ομαλού, όπου θα γίνει ο τερματισμός.

Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν στην διαδρομή αυτή σε δρόμο και στα αντίστοιχα μονοπάτια  του Εθνικού Δρυμού.

Στην ιστοσελίδα του συλλόγου εδώ θα αναρτηθούν στα τέλη Μαρτίου, η αναλυτική περιγραφή, οι κανόνες, τα έντυπα με τη διαδικασία για τη δήλωση συμμετοχής και άλλες χρήσιμες πληροφορίες για τον 10ο Αγώνα ορεινού τρεξίματος “Σαμαριά”.

Η διοργάνωση του αγώνα θα γίνει σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του Ε.Ο.Δ.Υ. και της Γ.Γ.Α. για την νόσο COVID-19 που θα ισχύουν κατά την ημέρα διεξαγωγής του.

Οι εθελοντές-μέλη του συλλόγου θα προσφέρουν υπηρεσίες, όπως κάθε χρόνο, στα προκαθορισμένα σημεία ελέγχου του Αγώνα, για την ομαλή διεξαγωγή του. Η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Διεύθυνση Δασών Χανίων και ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού υποστηρίζουν για άλλη μία χρονιά την προσπάθεια αυτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παίρνουν πληροφορίες, κάθε βράδυ από τις 21:00 μ.μ. έως τις 23:00 μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, Τζανακάκη 90, εκτός Σαββάτου και Κυριακής, τηλ. 28210 44647, ή και στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@eoshanion.gr.

zarpanews.gr

The post Χανιά | Έρχεται| Έρχεται ο 10ος αγώνας ορεινού τρεξίματος “Σαμαριά” – Πώς μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Χανιά | Έρχεται, 10ος, “Σαμαριά” – Πώς,chania | erchetai, 10os, “samaria” – pos