Χανιά | Τι μπορούν να καταφέρουν οι μαθητές των ΕΠΑΛ | Φωτογραφίες από την 3η έκθεση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Γνωριμία με τις ειδικότητες που υπάρχουν στα ΕΠΑΛ, μπορούν να έχουν οι μαθητές των γυμνασίων των Χανίων και όχι μόνο, στο πλαίσιο της έκθεσης της δουλειάς που γίνεται στα σχολεία και στις ειδικότητες της Επαγγελματικής εκπαίδευσης.

Όπως είπε στο zarpanews.gr ο κ. Πέτρος Καπούλας διευθυντής του Εργαστηριακού Κέντρου Χανίων στο Δαίδαλο, μέχρι και την Τετάρτη, όσοι επισκεφθούν το εργαστηριακό κέντρο, θα έχουν την δυνατότητα να δουν

από κοντά, την δουλειά που κάνουν όλα τα δημόσια επαγγελματικά σχολεία του δήμου Χανίων.

Ο κ. Καπούλας σημείωσε πως στο συγκρότημα του Δαιδάλου και στην φετινή έκθεση συμμετέχουν 25 ειδικότητες και σε αυτήν έχουν προσκληθεί όλα τα γυμνάσια των Χανίων, αλλά και οι πρώτες τάξεις των Γενικών Λυκείων και των ΕΠΑΛ.

Όσοι έρθουν θα μπορούν να ενημερωθούν για το πώς λειτουργεί η επαγγελματική εκπαίδευση, ποια είναι τα μαθήματα και τα προγράμματα σπουδών, ποια είναι η εκπαιδευτική διαδικασία και ποιες προοπτικές απασχόλησης ανοίγονται μέσα από τα ΕΠΑΛ.

Στην 3η Έκθεση Επαγγελματικής Εκπαίδευσης συνδιοργανώνεται από το 1ο και 2ο ΕΠΑΛ, Τα ΕΠΑΛ Ακρωτηρίου και Ελευθερίου Βενιζέλου, το Εσπερινό ΕΠΑΛ, το Εργαστηριακό Κέντρο Χανίων και το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Χανίων και το Γραφείο Σχολικών Συμβούλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Π.Ε. Χανίων.

Τελεί υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Χανίων.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα