Χανιά | Το Περιφερειακό Ιατρείο Αρμένων δεν λειτουργεί “στη χάση και στη φέξη” – Τι απαντά το Κ.Υ. Βάμου για τις εφημερίες

«ΓιαΧανιά | την αποκατάσταση της πραγματικότητας θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Περιφερειακό Ιατρείο Αρμένων λειτουργεί κανονικά και όχι “στη χάση και στη φέξη”» ενημερώνουν από τη πλευρά τους οι υγειονομικοί που υπηρετούν στο Κ.Υ. Βάμου, μετά την ανακοίνωση των Συλλόγων πρώην δήμων Αρμένων, Βάμου και Κρυονερίδας (δείτε εδώ).

Όπως αναφέρουν σε σχετική ανακοίνωση:

«Το πρόγραμμα του ιατρείου αναρτάται μηνιαίως ώστε να ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι και οι ημέρες απουσίας του ιατρού

είναι απολύτως δικαιολογημένες διότι βρίσκεται είτε σε περιοδεία σε γειτονικά χωριά είτε σε ρεπό μετά από εφημερία στο Κέντρο Υγείας Βάμου είτε σε κανονική άδεια.

Αν και αναγνωρίζουμε τις ευγενείς προθέσεις των εκπροσώπων των Αγροτικών Συλλόγων των πρώην Δήμων Αρμένων, Βάμου και Κρυονερίδας και την διάθεση τους να υποστηρίξουν την απρόσκοπτη λειτουργία του Κ.Υ. Βάμου και των περιφερειακών ιατρείων ευθύνης του, οφείλομαι να ομολογήσουμε ότι το παράδειγμα που έδωσαν υπήρξε ατυχές. Ο ιατρός που υπηρετεί στο Περιφερειακό Ιατρείο Αρμένων είναι εξαίρετος επαγγελματίας και καθόλα συνεπής».

zarpanews.gr

The post Χανιά | Το Περιφερειακό Ιατρείο Αρμένων δεν λειτουργεί “στη χάση και στη φέξη” – Τι απαντά το Κ.Υ. Βάμου για τις εφημερίες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα