Χωρίς ολοήμερο το 17ο Δημοτικό Σχολείο: Αφιλόξενη πόλη τα Χανιά για τους εκπαιδευτικούς – Κενές θέσεις αλλά κανείς δεν τις δέχεται

Χωρίς ολοήμερο έχουν μείνει 35 παιδιά της πέμπτης και έκτης δημοτικού του 17ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων καθώς μετά από άδεια εκπαιδευτικού, η θέση δεν αναπληρώθηκε. Γονείς του σχολείου πραγματοποίησαν την Τρίτη παράσταση διαμαρτυρίας στην διεύθυνση πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με την προϊσταμένη να απαντά πως οι θέσεις έχουν ζητηθεί ωστόσο δεν υπάρχει ανταπόκριση από εκπαιδευτικούς.

Όπως σημείωσε η κα Ψαρουδάκη, έχουν ζητηθεί από το Υπουργείο οκτώ εκπαιδευτικοί αλλά δίνεται προτεραιότητα στην κάλυψη κενών στο υποχρεωτικό πρωινό πρόγραμμα, όπως σε Βρύσες, Κουντούρα και Δραπανιά.

«Έντιμα
σας υπόσχομαι ότι και έχω ζητήσει και θα ξαναζητήσω» τόνισε.« Τους διαλύει τον οικογενειακό προγραμματισμό. Το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει εκπαιδευτικό προσωπικό στην διάθεση» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Χανίων, Σταμάτης Μαμάκας. Όπως επισημάνθηκε, τα Χανιά και η Κρήτη δεν προτιμώνται από τους εκπαιδευτικού λόγω της αδυναμίας εύρεσης στέγης.

Στο πρόβλημα αναφέρθηκε η η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Θωμαή Καστανά.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Γονέων Χανίων, Σταμάτης Μαμάκας:

Μητέρα μαθητή της έκτης δημοτικού:

zarpanews.gr

The post Χωρίς ολοήμερο το 17ο Δημοτικό Σχολείο: Αφιλόξενη πόλη τα Χανιά για τους εκπαιδευτικούς – Κενές θέσεις αλλά κανείς δεν τις δέχεται appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα