Δήμαρχος Χανίων: Καμία ανησυχία για την πορεία των εργασιών στην Δημοτική Αγορά | Video

Την διαβεβαίωση ότι το έργο ανακατασκευής της Δημοτικής Αγοράς προχωρά απρόσκοπτα παρά την αλλαγή στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της αναδόχου εταιρείας και παρά την ανάγκη επικαιροποίησης των μελετών λόγω ευρημάτων, έδωσε ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης με σχετικές δηλώσεις στα ΜΜΕ.

«Σίγουρα όλες αυτές οι αλλαγές προκαλούν συζητήσεις και μια εύλογη ανησυχία αλλά δεν έχουμε αυτή τη στιγμή κάποιο συγκεκριμένο

μήνυμα από το ανάδοχο» σημείωσε, προσθέτοντας μάλιστα ότι επικοινώνησε και με τον εργοδηγό και με τον επιβλέποντα του έργου οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν πως δεν υπάρχει κάποιο έντονο πρόβλημα ανησυχίας.

Ως προς την αποκάλυψη του ενετικού τείχους που έθεσε νέους όρους στο έργο της ανακατασκευής, ο κ. Σημανδηράκης σημείωσε πως η ανταπόκριση της ηγεσίας του Υπουργείου Πολιτισμού ήταν άμεση και στην κατεύθυνση αυτή έγιναν οι ανασκαφές και η αποτύπωση, διαβιβάσθηκαν τα νέα στοιχεία στην τεχνική υπηρεσία που ανέθεσε σε πολιτικό μηχανικό την επικαιροποίηση της στατικής μελέτης. Όλο αυτό προϋποθέτει κάποιες τυπικές αποφάσεις από την Οικονομική Επιτροπή που ελήφθησαν και προχωράμε κανονικά» και συνέχισε λέγοντας πως  το επόμενο διάστημα η επικαιροποιημένη μελέτη θα σταλεί στο ΚΑΣ για να εγκριθεί. «Ευελπιστούμε πως δεν θα υπάρξει σημαντική ή κάποια καθυστέρηση στο έργο της Δημοτικής Αγοράς. Οι διαδικασίες ανάθεσης για την κατασκευή της οροφής έχουν γίνει, η μεταλλική οροφή κατασκευάζεται και το επόμενο διάστημα προχωράει η τοποθέτηση της και το μεσοδιάστημα αυτό προχωρούν άλλες εργασίες στον φέροντα οργανισμό» είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά, ο κ. Σημανδηράκης, ανέφερε:΅

zarpaenws.gr

The post Δήμαρχος Χανίων: Καμία ανησυχία για την πορεία των εργασιών στην Δημοτική Αγορά | Video| Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δήμαρχος Χανίων, Καμία, Δημοτική Αγορά | Video,dimarchos chanion, kamia, dimotiki agora | Video