«Έκανα το καθήκον μου» – Η απάντηση του γιατρού της Τζωρτζίνας μετά τη μήνυση από την οικογένεια Πισπιρίγκου

H μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται πλέον για τον θάνατο και των τριών παιδιών της στην Πάτρα, κατέθεσαν μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση κατά του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος ήταν εκείνος που επέβλεπε την 9χρονη Τζωρτζίνα.

Ο ίδιος έδωσε την απάντηση του λίγες ώρες αργότερα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, όπου τόνισε: «Εγώ έκανα το

καθήκον μου. Στάθηκα με όλη μου την δύναμη δίπλα στην Τζωρτζίνα και την κράτησα στην ζωή μαζί με την ομάδα μου, όταν το παιδί πολεμούσε διασωληνωμένο για την ζωή του, έναν ολόκληρο μήνα στην ΜΕΘ Παίδων».

Η μήνυση φαίνεται πως κατατέθηκε μετά τις δηλώσεις του γιατρού Ανδρέα Ηλιάδη, ο οποίος ανέφερε ότι η οικογένεια του παιδιού δεν επισκεπτόταν την Τζωρτζίνα το διάστημα κατά το οποίο νοσηλευόταν στην Εντατική.

Ωστόσο, η οικογένεια της 33χρονης έχει αντικρούσει τον ισχυρισμό αυτόν στην κατάθεσή της, λέγοντας πως πήγαιναν συχνά να δουν το παιδί, όμως τους έδιωχναν από τους χώρους λόγω της πανδημία του κορονοϊού.

ieidiseis.gr

The post «Έκανα το καθήκον μου» – Η απάντηση του γιατρού της Τζωρτζίνας μετά τη μήνυση από την οικογένεια Πισπιρίγκου appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Έκανα, Τζωρτζίνας, Πισπιρίγκου,ekana, tzortzinas, pispirigkou