Η άγνωστη κίνηση του Βάμβουκα λίγο πριν την παραίτηση Βλαχάκη | Έγγραφο

Τον δικό της ρόλο στις εξελίξεις πιθανότητα έπαιξε μια σημαντική απόφαση του Δημάρχου Χανίων που «ανέβηκε» στην «Διαύγεια» αλλά δεν ανακοινώθηκε, δύο ημέρες πριν την παραίτηση του αντιδημάρχου Μιχάλη Βλαχάκη.

Με την απόφασή του αυτή, ο κ. Βάμβουκας αφαιρούσε από τον Βλαχάκη τις αρμοδιότητες διαχείρισης του δημοτικού κτηνιατρείου και των αδέσποτων ζώων, παρά τα θετικά βήματα που ο δεύτερος είχε κάνει στο δύσκολο αυτό θέμα τους λίγους μήνες που κλήθηκε να το διαχειριστεί.

Οι παραπάνω αρμοδιότητες επέστρεφαν με την ίδια απόφαση, στον Ευτύχη Κονταξάκη, γνωστό για τον «πόλεμο» που είχε

ανοίξει με τις φιλοζωικές οργανώσεις.

Το έγγραφο που σας παρουσιάζει το zarpanews.gr έχει ημερομηνία 16 Μαΐου και έχει αναρτηθεί στις 14:32. Μία ώρα μετά, ξεκίνησε η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων. Ωστόσο ο Δήμαρχος δεν θεώρησε σκόπιμο να ενημερώσει το Σώμα για το περιεχόμενό της. Στην εν λόγω συνεδρίαση, θυμίζουμε ότι ο κ. Βάμβουκας έφτασε καθυστερημένα, αφήνοντας να απορριφθεί η πρόταση του τότε αντιδημάρχου για έναρξη διαδικασίας διοικητικής αποβολής στους επιχειρηματίες που λειτουργούν χωρίς άδεια τις καντίνες σε Αγίους Αποστόλους και Χρυσή Ακτή.

Δύο ημέρες μετά, ήρθε η παραίτησή του καθώς η έλλειψη στήριξης του Δημάρχου στους χειρισμούς του ήταν πλέον δεδομένη.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα