Η Εκκλησία της Κρήτης διαψεύδει συκοφαντικά δημοσιεύματα περί οικονομικής συναλλαγής με το κράτος

Διαψεύδει συκοφαντικά δημοσιεύματα η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης, ότι προέβη σε οικονομικά ανταλλάγματα με το κράτος για να κλείσει τους ναούς την περίοδο της πανδημίας.

Επίσης καθιστά σαφές ότι για τη συμπεριφορά τού εν λόγω κληρικού, θα ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα από τα αρμόδια Εκκλησιαστικά Όργανα.

Πιο αναλυτικά:

“Η Ιερά Επαρχιακή Σύνοδος της Εκκλησίας Κρήτης,

εξ αφορμής πρόσφατης ανυπόστατης και εξόχως συκοφαντικής δημόσιας αναφοράς κληρικού της Κρήτης, περί οικονομικής συναλλαγής της Εκκλησίας με το Κράτος, για το κλείσιμο των Ιερών Ναών κατά την περίοδο της πανδημίας, διαψεύδει κατηγορηματικά τις εν λόγω αναληθείς και απαράδεκτες αναφορές και καθιστά σαφές ότι, για τη συμπεριφορά τού εν λόγω κληρικού, θα ακολουθηθούν τα προβλεπόμενα από τα αρμόδια Εκκλησιαστικά Όργανα.

Η Εκκλησία Κρήτης καλεί, για άλλη μία φορά, όλους τούς ανθρώπους να μην παρασύρονται από αναληθείς, ανυπόστατες και ανεύθυνες φήμες και τοποθετήσεις, με αναφορά στην πανδημία και τούς τρόπους αντιμετώπισής της, οι οποίες δημιουργούν σύγχυση και διχασμό, εις βάρος της υγείας των ανθρώπων.

Η θέση της Εκκλησίας Κρήτης για τα θέματα της πανδημίας είναι γνωστή έχει δε υπεύθυνα εκφρασθεί πολλές φορές και διατυπώνεται μόνον από την Ιερά Επαρχιακή Σύνοδο της Εκκλησίας Κρήτης.”

zarpanews.gr

The post Η Εκκλησία της Κρήτης διαψεύδει συκοφαντικά δημοσιεύματα περί οικονομικής συναλλαγής με το κράτος appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα