Κορονοϊός: Φάμπρικα με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και rapid test – Ο τιμοκατάλογος

Την ώρα που οι μελέτες αποδεικνύουν συνεχώς πως οι ανεμβολίαστοι πολίτες αντιμετωπίζουν 32 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από κορονοϊό και οι ΜΕΘ βρίσκονται ένα βήμα πριν γεμίσουν τελείως, ορισμένοι, ακόμα και τώρα, αναζητούν τρόπους να ξεγελάσουν το σύστημα και την κοινωνία, εμφανίζοντας πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού ώστε να μην υφίστανται περιορισμούς στις μετακινήσεις.

Τρέχουν για ένα ψεύτικο πιστοποιητικό

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, αρκετοί είναι εκείνοι που μέσα από σελίδες στα social media αναζητούν

επιτήδειους σε Ελλάδα και εξωτερικό ώστε να μπορούν να προμηθευτούν πλαστά πιστοποιητικά αλλά και αρνητικά rapid test.

Μάλιστα όσοι αναζητούν πλαστό πιστοποιητικό εμβολιασμού στις δεκάδες σελίδες αρνητών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραπέμπονται σε συγκεκριμένη πλατφόρμα με πλαστογραφημένα μηνύματα.

«Τα πιστοποιητικά μας κοστίζουν 165 ευρώ. Για λόγους ασφαλείας, προτιμούμε όλες οι πληρωμές να γίνονται μέσω bitcoin, καθώς διασφαλίζεται η ταυτότητα των εμπλεκόμενων», αναφέρει το σχετικό μήνυμα των επιτήδειων.

Δυνατότητα επιλογής εμβολίου

Χαρακτηριστικό είναι πως δίνεται η δυνατότητα και για επιλογή εμβολίου. Ο διοικητής Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, Άγγελος Μπίνης μιλώντας στο OPEN είπε πως το βασικό ελεγκτικό αντικείμενο θα είναι οι έλεγχοι ταυτοπροσωπίας αλλά και χρήσης πιστοποιητικών που δεν ελέγχονται ως γνήσια. Να σημειωθεί ότι μεταξύ άλλων η φάμπρικα περιλαμβάνει και αρνητικά rapid test έναντι 65 ευρώ.

Πηγή: ethnos.gr

The post Κορονοϊός: Φάμπρικα με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και rapid test – Ο τιμοκατάλογος appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα