Κουκιανάκης: Κεραυνός έκοψε το ρεύμα στον Βατουδιάρη – Προσπαθούν να ανοίξουν τον δρόμο στον Σαμωνά

Στην εκπομπή της Άννας Παπακωνσταντίνου στον Zarpa Radio 89,6 μίλησε το πρωί της Τρίτης ο Δήμαρχος Αποκορώνου, Χαράλαμπος Κουκιανάκης και αναφέρθηκε στην μέχρι στιγμής εικόνα από τον δήμο που πλήττεται από την χιονόπτωση.

“Μηχανήματα προσπαθούν να κρατήσουν το οδικό δίκτυο ανοιχτό, τα καταφέρνουν μέχρι στιγμής”, ανέφερε ο κύριος Κουκιανάκης.

Τα μηχανήματα επιχειρούν για να κρατήσουν ανοιχτούς τους δρόμους στα χωριά Ασή Γωνιά, Αλίκαμπο, Βατουδιάρη, Εμπρόσνερο, Βαφέ, Μελιδόνι, Καρές και Χιλιομουδού.

Σύμφωνα

με τον δήμαρχο οι δρόμοι προς όλα τα παραπάνω χωριά είναι ανοιχτοί με το μόνο πρόβλημα να είναι στον Σαμωνά, γιατί το χιόνι είναι παγωμένο και τα μηχανήματα αδυνατούν να επέμβουν.

Ο κύριος Κουκιανάκης ανέφερε ότι υπάρχει και πρόβλημα ηλεκτροδότησης στον Βατουδιάρη, λόγω κεραυνού, το οποίο αναμένεται να αποκατασταθεί. 

Τέλος, ζήτησε από τους δημότες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους στο ελάχιστο ώστε να μην υπάρχει κίνδυνος για την ασφάλειά τους.

zarpanews.gr

The post Κουκιανάκης: Κεραυνός έκοψε το ρεύμα στον Βατουδιάρη – Προσπαθούν να ανοίξουν τον δρόμο στον Σαμωνά appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα