Κρήτη | Στον εισαγγελέα σήμερα οι δύο εκ των τεσσάρων για το αιματηρό επεισόδιο στον Μυλοπόταμο – Σε εξέλιξη οι έρευνες

ΠανικόςΚρήτη | επικράτησε τα ξημερώματα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, κατά τη διάρκεια συμπλοκής που έλαβε χώρα έξω από μπαρ της περιοχής: Πέντε νεαροί φέρονται να ήρθαν στα χέρια με τον υπεύθυνο ασφαλείας του εν λόγω καταστήματος, βγάζοντας, μάλιστα, μαχαίρια.

Στο επίμαχο περιστατικό ενεπλάκη κι ένας 33χρονος αστυνομικός που εκείνη την ώρα βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και ο οποίος φέρεται να μπήκε στη μέση προκειμένου να αποτρέψει την επίθεση σε βάρος του

υπεύθυνου ασφαλείας, ο οποίος είναι ο πατέρας του (δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ).

Τις επόμενες στιγμές, όλοι οι παριστάμενοι “παγώνουν”: Την ώρα που τουλάχιστον ένας άνδρας βρίσκεται πεσμένος στο έδαφος, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να είναι ένας εκ των νεαρών ηλικίας 26 ετών, κι ενώ αστυνομική δύναμη βρίσκεται ήδη στο σημείο, ξαφνικά ακούγεται ένας πυροβολισμός που σκορπά τον πανικό…

Όπως διαπιστώθηκε, ο πυροβολισμός, που προέρχεται από το υπηρεσιακό όπλο του 33χρονου αστυνομικού, προκαλεί διαμπερές τραύμα στην κοιλιακή χώρα του 26χρονου νεαρού από τον Μυλοπόταμο. Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικούς κύκλους, ελάχιστα νωρίτερα ο 33χρονος αστυνομικός φέρεται να είχε τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι από τον 26χρονο, με μαχαίρι.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει ήδη διαταχθεί αρμοδίως Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε το επίμαχο συμβάν.

Εξάλλου, οι εμπλεκόμενοι στο αιματηρό περιστατικό, εξαιρουμένων του 26χρονου και του 33χρονου αστυνομικού που νοσηλεύονται, αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Δευτέρα 30 Ιανουαρίου, στις 12 το μεσημέρι, ενώπιον του εισαγγελέα Ρεθύμνου. Πρόκειται για τον αδερφό του 26χρονου τραυματία, δύο στενούς συγγενείς του κι έναν ακόμη νεαρό.

Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, πάντως, ο 26χρονος άνδρας φέρεται να αποφυλακίστηκε πριν από περίπου δύο μήνες. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός βρισκόταν στη φυλακή για υπόθεση ναρκωτικών.

Σημειώνεται ότι δεν αποκλείεται στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας, να προκύψει η εμπλοκή και άλλων ατόμων στην υπόθεση.

Οι τέσσερις νεαροί που συνελήφθησαν κατέθεσαν την Κυριακή 29 Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες. Οι νεαροί αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα Δευτέρα ενώπιον του αρμόδιου εισαγγελέα. Στο μεταξύ, οι δύο βασικοί «πρωταγωνιστές» του αιματηρού επεισοδίου αναμένεται να καταθέσουν αύριο Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου για το τι συνέβη κατά το επίμαχο συμβάν.

neakriti.gr

The post Κρήτη | Στον εισαγγελέα σήμερα οι δύο εκ των τεσσάρων για το αιματηρό επεισόδιο στον Μυλοπόταμο – Σε εξέλιξη οι έρευνες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα