Με μεταγραφές γιατρών από τον Στρατό… κλείνουν τις «τρύπες» στις κλινικές covid του Νοσοκομείου Χανίων

Ενισχύονται από αύριο οι δυο κλινικές κορονοϊού του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων «Άγιος Γεώργιος» με δυο νέους γιατρούς, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση, η οποία είναι ασφυκτική το τελευταίο χρονικό διάστημα, εξαιτίας των αυξημένων αναγκών λόγω της πανδημίας και σε συνδυασμό με την έλλειψη ιατρικού προσωπικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr,στο Νοσοκομείο Χανίων από αύριο, θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις κλινικές κορονοϊού, ένας πνευμονολόγος από το Ναυτικό Νοσοκομείο και μια παθολόγος από την 5η  Ταξιαρχία Πεζικού.

Η απόφαση αυτή, πάρθηκε

στο πλαίσιο της αυξημένης ανάγκης για ενίσχυση των κλινικών του νοσηλευτικού ιδρύματος και μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή στο γραφείο του Διοικητή Γιώργου Μπέα με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων Βούλα Ορφανουδάκη, με τον Διευθυντή του Παθολογικού Τομέα Γιάννη Τζανάκη και τον Πρόεδρο των Γιατρών ΕΣΥ του Νοσοκομείου Χανίων Κυριάκο Γραμματικόπουλο.

zarpanews.gr

The post Με μεταγραφές γιατρών από τον Στρατό… κλείνουν τις «τρύπες» στις κλινικές covid του Νοσοκομείου Χανίων appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα