Με συμπτώματα κορονοϊού η μητέρα του Παύλου Πολάκη – Δεν έκανε PCR τεστ με εγκύκλιο Πλεύρη, λέει ο βουλευτής

Με μια ιδιαίτερα φορτισμένη ανάρτηση στο facebook, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, καταφέρεται εναντίον του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, με αφορμή την αντιμετώπιση που είχε η μητέρα του κ. Πολάκη στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου πήγε με συμπτώματα covid-19 και δεν της πραγματοποίησαν τεστ PCR.

Αιτία φέρεται να είναι εγκύκλιος του υπουργού, που αναφέρει

ότι μόνο όσοι θα χρειαστούν εισαγωγή στο νοσοκομείο, θα κάνουν το μοριακό τεστ στο ίδρυμα, αλλιώς… μόνο σε ιδιωτικά κέντρα.

Αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον κ. Πολάκη, να μην υπάρχει η δυνατότητα να κάνει τεστ η μητέρα του, καθώς έχει μεν συμπτώματα αλλά δεν θεωρήθηκε ότι χρήζει εισαγωγής.

Ο βουλευτής Χανίων παραθέτει και φωτογραφία όπου δείχνει ένα χαρτί που φέρεται να δείχνει ο φύλακας του νοσοκομείου Ρεθύμνου με τις οδηγίες που περιλαμβάνουν την παραπάνω διάταξη.

Ο κ. Πολάκης χαρακτηρίζει τον υπουργό Υγείας ως ελεεινό και του ζητάει να δώσει τη δυνατότητα σε όσους προσέρχονται σε νοσοκομεία με συμπτώματα κορονοϊού, να μπορούν να κάνουν μοριακό τεστ στα ίδια τα νοσοκομεία.

Δείτε την ανάρτηση:

zarpanews.gr

The post Με συμπτώματα κορονοϊού η μητέρα του Παύλου Πολάκη – Δεν έκανε PCR τεστ με εγκύκλιο Πλεύρη, λέει ο βουλευτής appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα