Ντόρα Μπακογιάννη: “Πιστεύω πως τα Χανιά θα κάνουν την μεγάλη έκπληξη στις εκλογές – Ο Πρωθυπουργός έχει δώσει τα ρέστα του για την Κρήτη” | Video

Την εκτίμηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι πρώτο κόμμα στα Χανιά έκανε η π. Υπουργός, Ντόρα Μπακογιάννη, μιλώντας στο ZARPA RADIO 89,6 και τον Δημήτρη Παππά, σημειώνοντας πως: «Πιστεύω πως τα Χανιά

θα κάνουν την μεγάλη έκπληξη.  Τα Χανιά συνειδητοποιούν ότι το να έχουν έναν Χανιώτη πρωθυπουργό, που ξέρει στην κυριολεξία τι θα πει το αγκυροβόλιο στην Γαύδο, όταν προχωρούν τα έργα όπως προχωρούν, όταν για πρώτη φορά είδαν πράγματα τα οποία είχαν ξεχάσει, κατάλαβαν τι θα πει να έχουν δύναμη» σημείωσε.

Μάλιστα, επεσήμανε πως «η πρωτιά στα Χανιά, είναι κάτι που και ο Πρωθυπουργός το συναισθηματικά το θέλει πάρα πολύ. Είναι ένας άνθρωπος που έχει δώσει τα ρέστα του για την Κρήτη. Έχει βρει τρόπο να λύσει αυτά που έδειχναν άλυτα».

Παράλληλα, επανέλαβε την θέση της Νέας Δημοκρατίας ότι η πρώτη κάλπη θα λειτουργήσει σαν «απενεργοποίηση» της νάρκης της απλής αναλογικής, με το βλέμμα στις δεύτερες εκλογές. «Θα πάμε σε δεύτερες εκλογές απευθείας. Η χώρα χρειάζεται σταθερότητα μια ισχυρή κυβέρνηση.» σημείωσε.

Επίσης, απεύθυνε κάλεσμα στους Χανιώτες να την στηρίξουν ξανά με την ψήφο τους, με σύνθημα «Δύναμη για τα Χανιά» . «Νιώθω ότι πρέπει να λογοδοτήσω στους Χανιώτες, να σας πω τι έκανα αυτά τα τέσσερα χρόνια.

«Η δεύτερη τετραετία είναι πάρα πολύ κρίσιμη. Τελειώσαμε; Όχι δεν τελειώσαμε. Χρειαζόμαστε πάρα πολλά ακόμα.

Οι Κρητικοί σήμερα έχουν δείγμα γραφής.» σημείωσε.

Ο ΒΟΑΚ προχωρά

Η κα Μπακογιάννη, αναφέρθηκε στην χρηματοδότηση του ΒΟΑΚ, η οποία όπως είπε «έγινε κατ’ εξαίρεση από την ευρωπαϊκή Ένωση». «Δεν υπήρχε απολύτως τίποτα , δεν υπήρχε ούτε ζωγραφία. Κορόιδευαν όπως συνεχίζουν να κοροϊδεύουν, υπόσχονται πράγματα τα οποία είναι αδύνατα.» σημείωσε, εξαπολύοντας δριμεία κριτική στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως προς τις ενστάσεις για την χάραξη του νέου αυτοκινητόδρομου, κυρίως στην περιοχή του Αποκόρωνα, τόνισε πως «μικρές τοπικές αλλαγές όπου μπορούν να γίνουν θα γίνουν, αλλά μεγάλες αλλαγές στην χάραξη δεν μπορούν να γίνουν καθώς δεν μπορούν να κινδυνεύσουν περιβαλλοντικοί όροι»

Βιώσιμος τουρισμός

Σχετικά με τον τουρισμό, η κα Μπακογιάννη έκανε λόγο για τον στόχο ενός τουρισμού ο οποίος θα είναι βιώσιμος, θα είναι τουρισμός υψηλού επιπέδου, ο οποίος θα αφήνει λεφτά στον τόπο. «Είπαμε στους ξενοδόχους, ότι εμείς θα κάνουμε αυτά που πρέπει να κάνουμε. ο διπλό φράγμα Ταυρωνίτη, υποδομές, αρδεύσεις, υδρεύσεις, δρόμους κι εσείς θα δώσετε αύξηση των μισθών των εργαζομένων γιατί τουρισμός χωρίς εργαζόμενους δεν υπάρχει.»

«Την επόμενη τετραετία οι μισθοί θα πρέπει να ανέβουν έτσι ώστε να φτάσουμε στον κεντρο-ευρωπαϊκό μισθό. Ο στόχος της επόμενης τετραετίας είναι καλύτεροι μισθοί.» ανέφερε.

Για τις εκλογές

Η κα Μπακογιάννη, κάλεσε τον κόσμο να κάνει την σύγκριση μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και να δει «ποιος είναι αξιόπιστος, ποιος αυτά που σου είπε τα έκανε και ποιος σου είπε ότι θα έσκιζε τα μνημόνια; Αυτά τα οποία είχε πει από την αρχή μέχρι το τέλος ο ΣΥΡΙΖΑ, τίποτα δεν έγινε, αντίθετα έκλεισε τις τράπεζες, έκανε μπάχαλο την ελληνική οικονομία.

Η ανευθυνότητα η οποία παρακολουθήσαμε επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ έφερε την Ελλάδα στο χείλος του γκρεμού.» ανέφερε μεταξύ άλλων.



zarpanews.gr

The post Ντόρα Μπακογιάννη: “Πιστεύω πως τα Χανιά θα κάνουν την μεγάλη έκπληξη στις εκλογές – Ο Πρωθυπουργός έχει δώσει τα ρέστα του για την Κρήτη” | Video| Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα