Ο Δήμος Χανίων βράβευσε τους Ολυμπιονίκες του Πόλο – Παρών στην εκδήλωση ο Λευτέρης Αυγενάκης | Photos

Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Χανίων παρουσία του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, βραβεύτηκαν μέλη της Εθνικής Ομάδας Πόλο η οποία κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης, μιλώντας κατά τη διάρκεια της βράβευσης, είπε ότι η χαρά που προσέφεραν ειναι μεγάλη και αναγνωρίζεται από όλη την κοινωνία.

Χαρακτήρισε αξιομνημόνευτη τη συγγνώμη για τη χαρά της εθνικής

από τον αρχηγό της ομάδας, όταν η ομάδα πέρασε στον τελικό αλλά η Ελλάδα καιγόταν. Επισήμανε ότι δυο παιδιά των Χανίων, ο Κώστας Γαλανίδης και ο Δημήτρης Σκουμπάκης, έκαναν διπλά υπερήφανα τα Χανιά και υπενθύμισαν με την πορεία τους ότι υπάρχει ταλέντο, αλλά υπάρχει και ευθύνη από τους θεσμούς, για να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες άθλησης για όλους στην πόλη.Από τη μεριά του ο Λευτέρης Αυγενάκης | Photosείπε στους αθλητές, ότι η Κρήτη τους υποδέχεται με χαρά και ένα μεγάλο ευχαριστώ. “Αναδείξατε την πειθαρχεία, τη μετριοπάθεια, την ένωση δυνάμεων για τον μεγάλο στόχο” δήλωσε χαρακτηριστικά

Εκ μέρους των αθλητών, ο Δημήτρης Σκουμπάκης ευχαρίστησε για την υποδοχή και ευχήθηκε να πάει καλά και στο Παρίσι. Δήλωσε όμως στενοχωρημένος για την κατάσταση του κολυμβητήριου Χανίων, όχι για τον ίδιο, αλλά και για τα μικρότερα παιδιά που σήμερα αθλούνται εκεί. Επισήμανε ότι πολλά παιδιά σήμερα θέλουν να αθληθούν αλλά χώροι δεν υπάρχουν και είπε ότι θα ειναι επιτυχία να δημιουργηθούν ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, ένα μπάσκετ και το κολυμβητήριο στα Χανιά.

“Υπάρχει ζήτημα με τις εγκαταστάσεις υγρού στίβου στα Χανιά” απάντησε ο υπουργός, αλλά δεσμεύτηκε να μιλήσει για το θέμα αυτό στη συνέχεια της ημέρας. Υποσχέθηκε όμως ότι το θέμα με το κολυμβητήριο θα αποκατασταθεί.

Ο δήμος Χανίων απένειμε τιμητικές πλακέτες στους αθλητές, μαζί με την έκδοση Chania – Journey to a dream του Γιάννη Γιαννέλου.

zarpanews.gr

The post Ο Δήμος Χανίων βράβευσε τους Ολυμπιονίκες του Πόλο – Παρών στην εκδήλωση ο Λευτέρης Αυγενάκης | Photos appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα