Ο Καλογερής ανοίγει άμεσα το δρόμο στο Γουβερνέτο: «Αν κάνουν άλλη κίνηση δεν θα είναι για καλό τους»

Θέμα ωρών είναι να ανοίξει ο δρόμος ανάμεσα στην Αγία Τριάδα και τη Μονή Γουβερνέτου, όπως επισήμανε στο zarpanews.gr ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής.

Tο “σήριαλ” που απασχολεί τα Χανιά εδώ και αρκετές ημέρες δείχνει να φτάνει στο τέλος του, άνευ συγκλονιστικού απροόπτου και ατράνταχτων στοιχείων με τα οποία η Μονή θα καταφέρει να αποδείξει την ιδιοκτησία της οδού.

Μετά και το χθεσινό Περιφερειακό Συμβούλιο, ο κος Καλογερής

ξεκαθάρισε οτι ο δρόμος είναι επαρχιακός και κατά συνέπεια ανήκει στην Περιφέρεια Κρήτης, σύμφωνα και με βασιλικό διάταγμα του 1956, ενώ έπειτα υπήρξε επαφή με την Μονή Γουβερνέτου, η οποία δεν είχε επιλογή, παρά να δεχθεί τη θέση του.

Ακόμη, συμπλήρωσε οτι η Μονή Γουβερνέτου δεν έχει κάποιο λόγο να ισχυριστεί οτι λόγω πανδημίας και συνωστισμού πρέπει να ελέγξει την προσέλευση των ανθρώπων, αφού δεν είναι δική της αρμοδιότητα.

«Δεν νομίζω να χρειαστεί άλλη κίνηση από πλευράς Μονής σχετικά με την πύλη, γιατί δεν θα είναι για καλό τους», κατέληξε ο αντιπεριφερειάρχης Χανίων, εννοώντας οτι δεν υπάρχει περίπτωση η Μονή να δικαιωθεί σχετικά με το ιδιοκτησιακό κομμάτι που έχει προκαλέσει αναταραχή στις τάξεις των κατοίκων του Ακρωτηρίου.

zarpanews.gr

The post Ο Καλογερής ανοίγει άμεσα το δρόμο στο Γουβερνέτο: «Αν κάνουν άλλη κίνηση δεν θα είναι για καλό τους» appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Καλογερής, Γουβερνέτο,kalogeris, gouverneto