Πλούσιες οι εκδηλώσεις του δήμου Χανίων για τις Απόκριες | Όλο το πρόγραμμα

Εγκαινιάζονται αύριο, 2 Φεβρουαρίου, οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις, του δήμου Χανίων, με την τελετή έναρξης του Χανιώτικου Καρναβαλιού και το Αποκριάτικο πάρτι μεταμφιεσμένων.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε νωρίτερα σήμερα, η Αντιδήμαρχος Βαρβάρα Περράκη, τόνισε ότι οι εκδηλώσεις θα διαρκέσουν από τις 2 μέχρι τις 19 Φεβρουαρίου, ενώ θα έχουν πλούσια θεματολογία για μικρούς και μεγάλους. Στα πλαίσια των εκδηλώσεων θα λάβουν χώρα, εκθέσεις, πάρτι, συναυλίες, το

Κυνήγι θησαυρού και παιχνίδια με κλόουν.

Σημειώνεται ότι οι εκδηλώσεις γίνονται σε συνεργασία με την ΚΕΠΠΕΔΗΧ-ΚΑΜ, με την Ένωση επιχειρηματιών Σούδας, την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, και με τον Εμπορικό σύλλογο Χανίων.

Το πρόγραμμα των αποκριάτικων εκδηλώσεων

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Σούδας, Δημήτρης Σεντουκάς, στο πλαίσιο της Συνέντευξης ευχαρίστησε τον Δήμο Χανίων, την Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. και την Περιφέρεια Κρήτης για τη στήριξή τους στο Χανιώτικο Καρναβάλι, “που αποτελεί πλέον το πιο κεφάτο πολιτιστικό γεγονός της πόλης μας”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Μάλιστα, όπως γνωστοποιήθηκε, μέχρι στιγμής οι ομάδες, που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Χανιώτικο Καρναβάλι είναι είκοσι, ενώ όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος μπορούν να επικοινωνούν με το Γρ. Πολιτισμού του Δήμου Χανίων, τηλ. 2821 3 41613, ή να καλούν στο 6934839490 (Μάριος Γελασάκης).

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα