Στο δημαρχείο Χανίων το Κύτταρο Χαλέπας – Ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που υλοποιούνται

Πραγματοποιήθηκε, σήμερα Τετάρτη 23-03-2022 στο Δημαρχείο των Χανίων, συνάντηση αντιπροσωπείας του Δ.Σ. του συλλόγου Κυττάρου Χαλέπας με τους αντιδημάρχους κ. Ζερβουδάκη Ελένη, Τσουπάκη Μιχάλη και Καλογριδάκη Μιχάλη.

Στη συζήτηση τέθηκαν από μεριάς του Κυττάρου Χαλέπας, τα αιτήματα που απασχολούν τους κατοίκους της συνοικίας και η δρομολόγηση τους, που θα οδηγήσει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής στη Χαλέπα.

Η Δημοτική Αρχή ενημέρωσε για την πορεία των έργων που σήμερα υλοποιούνται και ειδικότερα στις ενέργειες που έχουν γίνει για την ολοκλήρωση έργων οδοποιίας

και τη δημιουργία δικτύων υποδομής, την δημοπράτηση για την αναμόρφωση των κοινοχρήστων χώρων στα Ταμπακαριά, τις παρεμβάσεις καθαριότητας σε κοινοχρήστους χώρους και το λιμανάκι της Αγ. Κυριακής, την αναβάθμιση εξοπλισμού των δημοτικών πάρκων, τις συντηρήσεις των σχολικών μονάδων.

Παράλληλα, ο σύλλογος ενημερώθηκε για τις διαδικασίες ωρίμανσης έργων που αφορούν το Δημ. Γηροκομείο, έργα της ΔΕΥΑΧ, την βίλα Σβάρτς, την ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού Σχολείου.

Το έργο της ολοκλήρωσης του πάρκου καταφυγής στην Τέρμα Προφήτη Ηλία καθώς και η λειτουργία της φωτεινής σηματοδότησης στο άγαλμα Ηλιάκη συμπληρώνουν τα εκτελεσθέντα έργα στη συνοικία.

Στη συζήτηση τέθηκε από μεριάς του συλλόγου το ζήτημα της πορείας της απαλλοτρίωσης για την δημιουργία του αθλητικού πάρκου στην Ευαγγελίστρια ενώ συζητήθηκε και η δυνατότητα διενέργειας εργασίας ιδεατής διαμόρφωσης και λειτουργίας του χώρου σε συνεργασία με την Αρχιτεκτονική Σχολή του Π.Κ.

Η συζήτηση έγινε σε εποικοδομητικό κλίμα και προτάθηκε από μεριάς του συλλόγου η ανοιχτή συνάντηση με την Δημοτική Αρχή στο άμεσο μέλλον με τους κατοίκους σε για περαιτέρω ενημέρωση των πολιτών για τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής για την Χαλέπα.

zarpanews.gr

The post Στο δημαρχείο Χανίων το Κύτταρο Χαλέπας – Ενημερώθηκε για την πορεία των έργων που υλοποιούνται appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα