Συνάντηση με την Fraport ζητούν οι δήμαρχοι και ο Αντιπεριφερειάρχης των Χανίων

Συνάντηση με την Fraport, θα επιδιώξουν οι δήμαρχοι των Χανίων και ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Βουλγαράκης, προκειμένου να υπάρξει κάποια λύση, σε ότι αφορά τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην λειτουργία του αεροδρομίου «Γιάννης Δασκαλογιάννης», μετά την παραχώρηση του στην Γερμανική εταιρεία.

Την συνάντηση των αιρετών, εν όψει και της νέας τουριστικής περιόδου, συγκάλεσε ο

δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας και πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο Χανίων.

Όπως είπε με το τέλος της συνάντησης ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων κ. Βουλγαράκης, στην συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί με την Fraport θα τεθούν τα θέματα που έχουν ανακύψει με την λειτουργία του αερολιμένα αφού βέβαια προηγηθεί μία ευρεία σύσκεψη όλων των εμπλεκόμενων τοπικών φορέων.

Στόχος δε είναι στην συνάντηση, με την διοίκηση της να συμμετάσχουν και άλλοι τοπικοί φορείς, προκειμένου να τεθούν συγκεκριμένα θέματα που άπτονται στην λειτουργία του αερολιμένα που πάντως έχει προκαλέσει ανησυχία με την διαχείριση του από την Γερμανική εταιρεία.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Χανίων κ. Τάσος Βάμβουκας είπε πως στόχος είναι η λειτουργία του αεροδρομίου να ικανοποιεί τους κατοίκους των Χανίων, αλλά φυσικά και τους πολυάριθμους επισκέπτες του τόπου.

Επίσης, στην συνάντηση που συζητήθηκαν και θέμα που αφορούν στις υποδομές του νομού συμμετείχαν επίσης δήμαρχοι Αποκορώνου Χαράλαμπος Κουκιανακης, Πλατανιά Γιάννης Μαλανδράκης, Καντάνου Σελίνου Αντώνης Περάκης, και ο αντιδήμαρχος Κισάμου κ. Μανώλης Δερουκάκης.

zarpanews.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα