Τέσσερα tips αποδεικνύουν πως οι μικρές κουζίνες μπορούν να είναι λειτουργικές και υπέροχα διακοσμημένες

Αν έχεις πετύχει πολλές φορές τον εαυτό σου να γκρινιάζει για την έλλειψη χώρου, οι 4 κουζίνες που θα δεις παρακάτω αποδεικνύουν πως τα τετραγωνικά δεν είναι πάντα αυτά που «μετρούν» σ΄εναν χώρο. Μπορείς με την κατάλληλη διακόσμηση και τις έξυπνες λύσεις οργάνωσης, να διπλασιάσουν τον χώρο σου και να τον κάνεις αξιοζήλευτο.

1. Αξιοποίησε το ψυγείο σου

Εάν το ψυγείο σου βρίσκεται πολύ κοντά στις εστίες, αξιοποίησε στο έπακρο την πλάτη του. Τοποθέτησε μαγνητικές λωρίδες για να κρεμάσεις μαχαίρια και γάντια φούρνου. Αυτό το απλό και φθηνό tip σου παρέχει επιπλέον χώρο στον πάγκο ή στα

συρτάρια της κουζίνας σου για προετοιμασία φαγητού και καθημερινή αποθήκευση.

2. Οργάνωσε τα μπαχαρικά σου

Ένα χρηστικό μυστικό είναι να συγκεντρώσεις σ΄ένα ράφι στον τοίχο όλα τα μπαχαρικά σου. Θα δεις πως και πολύ εύκολα θα τα βρίσκεις και όμορφα θα διακοσμήσουν τον χώρο σου.

3. Κράτα τα πιάτα σου σε περίοπτη θέση

Αν δεν έχεις επαρκή χώρο για να αποθηκεύσεις το καλό σου σερβίτσιο, μη σκας. Ένας έξυπνος τρόπος είναι να φτιάξεις ένα ράφι και να τα τοποθετήσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνονται και να διακοσμούν τέλεια τον τοίχο σου. Τα ανοικτά ράφια είναι η τελευταία τάση στις κουζίνες γι’ αυτό τόλμησέ το.

4. Ένα island μπορεί να μετατραπεί στο τέλειο τραπέζι 

Αν οι πάγκοι εργασίας είναι λίγοι, σκέψου να δημιουργήσεις ένα island μέσα στην κουζίνα. Όσο μικρός κι αν είναι ο χώρος σου, ένα τραπέζι μπορεί να αποτελέσει τη λύση για όλες τις δουλειές σου. Για φαγητό, για μαγείρεμα, για εργασία, για αποθήκευση, όλα μπορούν να βρουν τη θέση τους…

queen.gr

The post Τέσσερα tips αποδεικνύουν πως οι μικρές κουζίνες μπορούν να είναι λειτουργικές και υπέροχα διακοσμημένες appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τέσσερα,tessera