Θρίλερ στη Γαλλία με τον φόνο 12χρονης: Οι παράξενοι αριθμοί στη σορό και το βίντεο με τις τελευταίες της στιγμές

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στη Γαλλία η φρικτή δολοφονία ενός 12χρονου κοριτσιού που βρέθηκε νεκρό μέσα σε βαλίτσα κοντά στο σπίτι του στο Παρίσι, αργά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (Δείτε ΕΔΩ)

Η υπόθεση της δολοφονίας της μικρής Λόλα (μόνο το μικρό της όνομα έχει ανακοινωθεί) έχει εξελιχθεί σε θρίλερ, με τις αστυνομικές Αρχές να προσπαθούν να συμπληρώσουν το «παζλ», ερευνώντας σε βάθος κάθε στοιχείο που έχουν στα χέρια τους.

Meurtre de Lola:

ce que l’on sait de la principale suspecte au cœur de l’enquête pic.twitter.com/ZA2fpmu7u3

— BFMTV (@BFMTV) October 17, 2022

Ορισμένα από αυτά τα στοιχεία αποδείχθηκαν εξαιρετικά χρήσιμα, όπως το υλικό από κάμερα ασφαλείας που κατέγραψε το μικρό κορίτσι, ντυμένο στα λευκά, να μπαίνει στην πολυκατοικία του σπιτιού του, ακολουθώντας μια γυναίκα, στις 15.20 το μεσημέρι της Παρασκευής. Η ίδια γυναίκα εθεάθη αργότερα από αυτόπτες μάρτυρες – και καταγράφηκε από άλλη κάμερα ασφαλείας – να κουβαλάει μια βαλίτσα έξω από την πολυκατοικία του κοριτσιού. Οι Αρχές πιστεύουν ότι είναι η ίδια βαλίτσα που περιείχε τη σορό της 12χρονης.

Αυτόπτης μάρτυρας περιγράφει την αλλόκοτη συμπεριφορά της γυναίκας που βγήκε από το κτίριο γύρω στις 17.00 μ.μ. πασχίζοντας να κουβαλήσει το βαρύ αντίκειμενο. «Δυσκολευόταν να σηκώσει τη βαλίτσα, και σκεφτήκαμε ότι αυτό συνέβαινε επειδή περιείχε κάτι βαρύ και εκείνη ήταν αδύνατη. Ούτε που μας πέρασε από το μυαλό ότι υπήρχε μέσα πτώμα. Ήταν 5 το απόγευμα και περπατούσε τριγύρω με τη βαλίτσα. Κάποια στιγμή μάλιστα την άφησε έξω από μια καφετέρια και μπήκε στο απέναντι φούρνο για να αγοράσει ένα κρουασάν, σαν να μην έτρεχε τίποτα».

FOCUS PREMIÈRE – Meurtre de Lola: deux suspects bientôt déférés devant la justice pic.twitter.com/xGm2KyYlFq

— BFMTV (@BFMTV) October 17, 2022

Η ύποπτη, που στο επίμαχο βίντεο εμφανίζεται να φοράει λευκά αθλητικά παπούτσια, ανοιχτόχρωμο κολάν και γκρίζο φούτερ, συνελήφθη το πρωί του Σαββάτου στο Μπουά-Κολόμπ, μια γαλλική κοινότητα στο νομό των Ω-ντε-Σεν, μαζί με την αδελφή της. Και οι δύο συλληφθείσες είναι μεταξύ 20 και 30 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα