«Το μισώ αυτό το πράγμα»: Έξαλλος ο Κάρολος με το στυλό που έσταζε μελάνι | Video

| Video

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ έγινε για άλλη μία φορά viral μέσα σε λίγα 24ωρα. Αυτή τη φορά ο νέος μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτή τη φορά ενώ ήταν καθισμένος σε ένα γραφείο του κάστρου Χίλσμπορο στη Βόρεια Ιρλανδία φάνηκε να ταράζεται όταν στην προσπάθειά του να υπογράψει ένα βιβλίο άρχισε να στάζει το μελάνι από το στιλό που κρατούσε.

Μάλιστα στο βίντεο που κατέγραψε τις αντιδράσεις του ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ φαίνεται να τρίβει με μανία τα δάχτυλά του.

‘Every stinking time’.

The King

and Queen Consort were signing a visitors’ book at Hillsborough Castle in Northern Ireland when the monarch’s pen began to leak – and he lost his temper.https://t.co/BvYjPRLZ8J pic.twitter.com/ei4fwvGJEF

Sky News (@SkyNews) September 13, 2022

Το βίντεο αρχικά δείχνει τον Κάρολο να ρωτάει ποια ήταν η ημερομηνία καθώς ετοιμαζόταν να υπογράψει το βιβλίο επισκεπτών. Όταν κατάλαβε ότι το στιλό είχε πρόβλημα άρχισε να λέει «θεέ μου το μισώ αυτό το στιλό» και στη συνέχεια το έδωσε στη βασιλική σύζυγο Καμίλα. «Δεν το αντέχω αυτό το πράγμα, βρωμάει», πρόσθεσε.

Υπενθυμίζεται ότι λίγα 24ωρα πριν, άλλο ένα περιστατικό αντίστοιχης φύσης είχε προκύψει δείχνοντας τον Κάρολο να εκνευρίζεται δείχνοντας στους βοηθούς του να καθαρίσουν το γραφείο του.

“The servant must clear my desk for me. I can’t be expected to move things.” pic.twitter.com/0pZqY2Xopq

Laura Kuenssberg Translator (@BBCLauraKT) September 10, 2022

Μπορεί να περίμενε τουλάχιστον επτά δεκαετίες, για να γίνει βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου ο Κάρολος, δεν χρειάστηκε ωστόσο να περιμένει, παρά μόλις λίγες ώρες, για να γίνει… viral.

Τα αντικείμενα που τον «εκνεύρισαν» εκείνη τη στιγμή ήταν ένα κουτί με στιλό και ένα μελανοδοχείο, τα οποία φέρεται να του είχαν χαρίσει οι γιοι του, οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι. Στο βίντεο ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίζεται να δείχνει επίμονα προς τα αντικείμενα, ζητώντας από τους βοηθούς του να αφαιρεθούν αμέσως.

Φυσικά, αυτή η στιγμή έγινε αντικείμενο… επικών σχολίων στο Twitter: «Ο υπηρέτης πρέπει να καθαρίσει το γραφείο μου για μένα. Δεν μπορεί να περιμένουν από μένα να μετακινήσω τα πράγματα» αστειεύτηκε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρώτη μέρα στη δουλειά και έχει ήδη βαρεθεί. ΧΑΧΑΧΑ».

While signing documents during his proclamation ceremony, King Charles was seen urging his aide to remove a tray of pens from his desk https://t.co/UJvpABX28K pic.twitter.com/lSbnh9Ow1f

Reuters (@Reuters) September 10, 2022

Άλλοι θεατές, πάντως, περιέγραψαν το τραπεζάκι που βρισκόταν μπροστά στον Κάρολο ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο, που έπρεπε να υπογράψει, «δικαιολογώντας» έτσι, εν μέρει, τον εκνευρισμό του.

protothema.gr

The post «Το μισώ αυτό το πράγμα»: Έξαλλος ο Κάρολος με το στυλό που έσταζε μελάνι | Video appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα