«Βόμβα» Ραγκούση: Παγίδευσαν κινητό από το emvolio.gov.gr – Το επικίνδυνο SMS για δήθεν εμβολιασμό

Ιδιαίτερα σοβαρή η καταγγελία που έκανε από το βήμα της Βουλής ο Γιάννης Ραγκούσης. Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλυψε πως πολίτης έλαβε επιβεβαιωτικό μήνυμα για τον εμβολιασμό του, το οποίο παρέπεμπε σε μολυσμένο με το Predator ιστότοπο.

«Πως πήγε μολυσμένο λινκ με διεύθυνση που θύμιζε το gov.gr

όταν περίμενε να έρθει στο κινητό του το ραντεβού του για το εμβόλιο;», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης. «Να δώσει εξηγήσεις ο κ. Πιερρακάκης. Θα το πω απλά, πολίτης του οποίου το κινητό παγιδεύτηκε με Predator δέχθηκε μήνυμα με λογισμικό αυτό με παραποιημένη τη διεύθυνση gov.gr», σημείωσε επιπλέον ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως είπε μάλιστα το σχετικό μήνυμα το δέχτηκε λίγες ημέρες πριν κάνει το εμβόλιο.

«Δηλαδή την ώρα που περίμενε SMS υπενθύμισης του εμβολίου αντί να πάρει το κανονικό SMS πήρε το μολυσμένο με το Predator. Να έρθει ο κ. Πιερρακάκης να δώσει εξηγήσεις, πως γνώριζαν οι χειριστές του Predator το ενιαίο αυτό κέντρο με έδρα το Μαξίμου. Πως γνώριζαν το ραντεβού; Γιατί βεβαίως όπως καταλαβαίνουμε ο πολίτης πάτησε το λινκ και επιμολύνθηκε το κινητό του» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης.

«Προκύπτει ενιαίο κέντρο διαχείρισης στις πλατφόρμες gov.gr με το σύστημα παρακολούθησης Predator» πρόσθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ καλώντας τον αρμόδιο υπουργό Κυριάκο Πιερρακάκη να απαντήσει η να δώσει την παραίτηση του.

ieidiseis.gr

The post «Βόμβα» Ραγκούση: Παγίδευσαν κινητό από το emvolio.gov.gr – Το επικίνδυνο SMS για δήθεν εμβολιασμό appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα