Βουλευτής ΝΔ για παιδική εργασία: “Τα παιδιά πρέπει να πάρουν μια γεύση, μια μυρωδιά”

Ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει δήλωση βουλευτή της ΝΔ για την παιδική εργασία σε ξενοδοχεία.

«Πρέπει αυτά τα παιδιά να πάρουν μία γεύση, μία μυρωδιά από την αγορά εργασίας». Τάδε έφη Μαραβέγιας…

Πρόκειται, λοιπόν, για δήλωση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Μαραβέγια, όσον αφορά στην εργασία ανηλίκων που ζουν σε κρατικές δομές (ορφανά, εγκαταλελειμμένα, κ.ά.) σε ξενοδοχεία, την οποία προωθεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη και για την οποία έχει ξεσηκωθεί θύελλα αντιδράσεων από ομοσπονδίες, σωματεία, φορείς και φυσικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Ειδικότερα, ο βουλευτής

του νομού Μαγνησίας με το κυβερνών κόμμα, είπε χαρακτηριστικά: «Θεωρώ ότι πρόκειται για παιδιά που βρέθηκαν σε δομές. Που πρέπει να βρουν ένα βήμα επανένταξης. Πρέπει αυτά τα παιδιά να πάρουν μία γεύση, μία μυρωδιά. Δεν είπαμε ούτε να δουλέψει (!), ούτε να κοπιάσει».

«Δεν διδάσκεται τίποτα στα σχολεία για τον Σχολικό Επαγγελματικό Προσανατολισμό και για αυτό τα παιδιά νομίζουν ότι η λύση της ζωής βρίσκεται μόνο μέσα από το πανεπιστήμιο», προσέθεσε, αναπαράγοντας τη θέση της παράταξής του. Υπενθυμίζεται πως χθες το υπουργείο Εργασίας έκανε λόγο περί «μερικής απασχόλησης ανηλίκων»!!!

Δείτε όσα είπε ο γαλάζιος βουλευτής, ο οποίος προκάλεσε πολλαπλές εκρήξεις στο πάνελ του τηλεοπτικού σταθμού Kontra:
ieidiseis.gr

The post Βουλευτής ΝΔ για παιδική εργασία: “Τα παιδιά πρέπει να πάρουν μια γεύση, μια μυρωδιά” appeared first on zarpanews.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα